حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
علوم پایه ام اولین بارمه همینجوری ثبت نام کردم اصلا موقعیتشو ندارم
من تو عقدم ، همسرم واس دکترا شرکت کرده ، من شرایط خوندن ندارم ذهنم خیلی درگیره،خیلی چیزا هم نمیتونم بهش بگم که چرا نمیتونم بخونم از طرفی هم حسم ب خودم بد میشه
پرستاری... البته هیچی نخوندم. ولی تازه ۱ ساله فارغ التحصیل شدم ی چیزایی یادمه هنوز
اخی توی عقد شتر با بارش گم میشه شما به فکر کنکورین خوش به حالتون یاد دوران عقد خودم افتادم پوست و ا ...
چه میدونم والا من دوس داشتم بعد عروسی بخونیم همسرم گفت نه امسال شرکت کنیم، اون خیلی علاقش بیشتره و میخونه اما من شرایط خوندن خیلی ندارم اما حس اینکه فک کنه من تنبلم خیلی حالمو بد میکنه
دوباره ۳۰ بهمن ی مهلت ۳ روزه میزارن واسه کسایی که جا موندن
عه جدی؟ خدا خیرت بده. دستت درد نکنه اطلاع دادی😘😘😘