2789
عنوان

komak khily moheme

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 194 پست
چشم عسلی جان رسمی هست در بعضی مناطق ایران که دخترها رو ختنه میکنند و برام سوال پیش اومد که شاید سارا هم اینطوری باشه همین
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جان از اینکه تاپیکت رو خوندم خیلی خوشحالم.دوست دارم با سبک های مختلف زندگی آشنا بشم قرار نیست همه به یک شکل لذت ببرند ولی همه باید لذت ببرند که شما میبری بنظر من شما مادر خیلی خوبی هستی.نظر خودت چیه؟
توکل برخدایت کن کفایت میکندحتما...اگرخالص شوی بااو،صدایت میکند حتما...اگربیهوده رنجیدی،ازاین دنیای بی رحمی...به درگاهش قناعت کن،عنایت میکندحتما...
tahora jan man to bimarestan 2 nafaro didam ke khatneh shode boodan va az kordestane aragh miomadan va tamame ina haghighate va to soed khily ghatle namoosi etefagh miofte chand vaght pishe ye dokhtare 19 sale ba badtarin shekl koshteshode bood va kare bardare 13 salash bood inja khilya dokhtaro mikoshan va hame kord ya araban
چشم عسلی جان نگفتم در خوزستان گفتم در بعضی قسمتای ایران.همه ی قومیت ها محترمند.من خودم ترک هستم
بزارید یه چیزی رو براتون مشخص کنم .در مورد اصالت.
این رسمهایی که شما ازش حرف میزنید در مورد عربهایی هست که اصالتشون به عراق برمیگرده

ولی اعرابی که اصالتشون ایرانی هست اصلا این طور نیستن
برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرست
عزیز من عراق یا ایران هر دوتاش شهروندن هردوتاش آدمند پس بهتر نیست در این مورد بحث نکنیم چشم عسلی جان؟
tahora jan man say mikonam behtarin zendegio baray pesaram dorost konam alan behtarin otoghao dare man khodam ro mobl mikhabam ke pesaram otaghe joda dashte bashe jolo dostash khejalat nakeshe behtarin lebas tanesh behtarin tafrih mire mosaferat mire khily behesh khosh migzare bazi vaghta man khily khstam bazam az sare kar ke miam mibaramesh estakhr football hame vaghtam bahasham
طهورا راست می گه .........زنای افغان هم بعضیاشونو ختنه می کنن .چشم عسلی جان من ابادان زندگی کردم و دانشجوی اهواز بودم این رسم و با چشما یخودم دیدم .اما توی دوستای عربم هم دیدم که پدرشون عاشقانه دختراشونو دوست دارن .ولی متاسفانه نه در عربها در هر قومیتی یه همچین رسومات مزخرفی وجود داره ......

من که خودم عاشقه زنای عربم ..............حس زندگی و امید توشون خیلی زیاده ...............
به هر حال امیدوارم که همگی شاد و پایدار باشید .
سارا جان برای تو هم ارزوی موفقیت می کنم .
شبتون خوش
خورشید باش که اگر هم بخواهی به کسی نتابی ، نتوانی
عالیه سارا جان همین که تو فکر میکنی که این مسئله رو چطوری بهش بگی که اذیت نشه یعنی جزو بهترین مادرایی
تصمیم گرفتی چطوری به پسرت بگی؟راستی پسر خوشبختت چندسالشه؟