2789
عنوان

komak khily moheme

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 194 پست
واقعا که رسم مسخره ای هستش ،
سارا جان ناراحت نشو ولی امیدوارم که خدا لطفی به من بکنه و هرگز دختری مثل شما اطراف پسرم نباشه ، نه به خاطر خود پسرم بلکه به خاطر نوه هام
و اگر یه روز لایق بودم و خدا به من دختری داد ، هیچ وقت پسری به مانند پسر شما یا مانند خوانواده و پدر شما اطرافش نباشه

برات آرزوی خوشبختی دارم

وقت همگی خوش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سارا جان ببخشید راحت حرف میزنم ......اما احساسا می کنم که این مووع باعث شده که یه ابزاری داشته باشی برای دلسوزی ............ببین گلم درسته سردی و اصلا احساسی نیستی .اما بعضی موقع ها برای بهتر بودن و بهتر زندگی کردن چیزای دیگه رو امتحان کنی مثل عشق و محبت به پسرت .............می بینی الان از خانوادت متنفری .............خوب فکر می کنی چرا ؟اگر یه زن ،دو زن ، سه زن یا .....توی خانواده و قبیلتون سنت شکنی می کرد باور کن شاید الان تنها نبودی و از این همه تنهایی لذت نمی بردی ..............حالا هم که اینجوری شد تو حداقل کسی باش که خلاف جهترودخونه شنا می کنی تا بعدها یکی مثل پسرت به مادری مثل تو افتخار کنه ..............گلم تو دچار افسردگی هستی و تا زمانی که خودت نخوای هیچ روانشناسی نمی تونه کمکت کنه ........باورت نمیشه خیلی از ماها توی زندگیمون تجربات تلخی داشتیم اما فرصتا از بین رفته ...................فرصتای با هم بودن رو دریاب خیلی وقتا خیلی چیزا برای خیلی از ماها دیر میشه .این افکارو از سرت بکن بیرون که من سردم ،نمی تونم فاحساس ندارم ..............این حرفا ماله زمانیه که مجبوری به چیزی معتقد باشی که به صلاحته........اما الان هیچ اجباری برای بی احساسی تو وجود نداره گلم ......خودتو رها کن غرق در عواطف و منطق شو ............هیچ چیز زیباتر از عشقورزی نیست .........باور کن .
به هر حال برات ارزوی بهترینا رو می کنم ......
خورشید باش که اگر هم بخواهی به کسی نتابی ، نتوانی
آخ من گلبچ حبیبتی.کاش دکتر میثاق تلفنی ویزیت میکرد شمارشو واست میفرستادم .آخه هم بازی واسه بچت میشه مادر روزا تعطیل برنامه ریزی کن ببرش پار سینما تاتر موزیکال واسه خودت هم خوبه
فاطمه جونم دختر نازم هزاران بار خدارو شکر میکنم که تورو بهم داده.عاشقتیم منو بابایی
این رسم خانواده شماست نه عربها.
منم پدرم عربه:این اسمسش که برام فرستاده همین دیروز

عزیزم نفسم کی میای خونه دلم برات تنگ شده.
تو رو خدا نظر بقیه رو نسبت به یه قشر خاص بد نکنید
برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرست
شیلا جان نه همه کردای عراق یه فرقه ازشون هست ...............گلم من با عربا زیاد مراوده داشتم و دیدم .........برای همین همون اول از سارا پرسیدم عربی یا نه ؟
خدا رو شکر شیلا جان که شما این رسم رو نداری وگرنه واقعا ادم داغون میشه
خورشید باش که اگر هم بخواهی به کسی نتابی ، نتوانی
shila jan man delsozi lazem nadarm az in karam motenaferam man hich dosti nadarm va ba hich kasam ertebat nadarm faghat kar mikonam o dars mikhonam hamin.pesaramam zendegish alie har hafte biroon mire behatarin tafriha dare baham mosferat mirim pesaram khily behesh khosh migzare man har chi vaght daram faghat ba pesaram hastam va har kariam barash mikonam faghat vazifas hamin
اخه نانایی جون به خدا من تازه این حرف را شنیدم مگه میشه آدم جایی باشه و از رسم و رسومات بعضی هاشون خبر نداشته باشه

من که نه بین کردها و نه عربها همچین رسمی ندیدم

تازه اینجا بیشتر به دختر اهمیت میدن تا به پسر

خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
نانایی من اصلا ندیدم عربها با دخترشون این طور برخورد کنن.
من خودم با خانواده غیر عرب وصلت کردم فرهنگشون از صد تا عرب پایین تره.
همه مثل هم نیستن.بهتره واسه مشکلش یه راه حلی پیدا کنید

طهورا جان این حرفها چیه ختنه کجا بود؟
برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرست