2789
عنوان

komak khily moheme

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 194 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

hadis jan raftim fayedeh nadasht man alan 25 salam dige nemishe mano avaz kard man az nazdiki o khanevadeh o mohabat motenaferam dige mesle rishe to voojodam roshd karde moshavere goft hich kari nemishe kard va jodae akharin rahehal bood man khily sardam aslan ba shoharam harf nemizdam khone kamelan saket bood
این سردی رو به پسرت انتقال نده حتی اگه سختت باشه بزار کنار شوهرت هم اشتباه کرده شما یه پسر داریدجداشدن معنا نداشت.چند وقته جدا شدید؟شوهرت کجاست؟
فاطمه جونم دختر نازم هزاران بار خدارو شکر میکنم که تورو بهم داده.عاشقتیم منو بابایی
از کلمه نمیتونم متنفرم اینجور نگو اینها همش تلقینه.اینارو از خودت دور کن واست جدیدن نه نفرت انگیز چون نداشتی نمیدونه چطور عکسولعمل نشون بدی واسه همین دوری میکنیو میگی متنفری
فاطمه جونم دختر نازم هزاران بار خدارو شکر میکنم که تورو بهم داده.عاشقتیم منو بابایی
وای خدای من باورم نمیشه

من کرد عراقی هستم ولی اصلا تا به حال همچین چیزی نشنیدم
نانایی جان شما از کجا این حرف را میزنید که کردهای عراقی این رسمها را دارن؟

تمام دوستای عرب من هم که بغدادی و موصلی و کرکوکی هم هستن که اینجور نبوده و اتفاقا همش خونه باباشونن
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
سارا جان درسته که رسم و رسوماتتون غلط بوده ولی خودت هم خوب باهاش خودتو گنجوندی هااااااااااا
خوب عزیز من چرا زندگیتو خراب کردی میرفتی مشاوره سعی میکردی
اینجوری پسرت هم گوشه گیر میشه
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه