ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 عنوان لعنت به زبونی که بیخودی باز بشه 408 بازدید | 22 پست حواسم نبود یچی گفتم از خانواده شوهرم ذهن بابام خیییلی درگیر شدهحالا هی غصه منو میخوره کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی 1397/10/20 | 20:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 سرش درد اومد😢 کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
raz_h عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 1746 از این همه ادم چرا پیش بابا گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود...الهی شکر
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 سرش درد اومد😢 چی فرمودی؟ ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 بحث تفاوت فرهنگی شدمنم داییم و عمم و بابا مامانم بود گفتم اره خیلی بده منم خسته شدممادر شوهرم چند روز پیش اومده بمن میگه چه اشکال داره برو راننده سرویس شومنم حالشونو گرفتم گفتم من ؟؟؟؟؟؟برم راننده تاکسی بشم؟؟؟من اصلا نمیخوام کار کنم و اینا وظیفه من نیست کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
pardita عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 1545 آخی پدرمادرا همیشه باید حرص ماهااارو بخورن. اگ دوست داری بگو چی بوده قضیه؟
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 از این همه ادم چرا پیش بابا یهو اصابم خورد شد کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 خب ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
pardita عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 1545 بحث تفاوت فرهنگی شد منم داییم و عمم و بابا مامانم بود گفتم اره خیلی بده منم خسته شدم مادر شوهرم چن ... بهشون بگو بابا ناراحت نشو با همه همینجوره و خیلی سادس مادرشوهرم معنی خرفایی ک میزنه رو نمیفهمه بعضی وقتا ک یکم اروم شن
سرویننن عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 993 مگه کارکردن عاره گلم ،باباتونم اروم کنین خوب چ فایده بالای خط فقر باشی و پایین خط فهم �....😕
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 اخه برا اونا اصلا کار عار نیست ولی مثلا خونواده ما اصلا ایطو نیستبابای من دختر خونش بودم اندازه یه کارمند بیشتر پول تو جیبیم بودهروقتم میگفتم کار یچی بهش اضاف میکردنکنه دوست نداشت کار کنممیگفت کار کن ولی یه کار برازنده کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 مگه کارکردن عاره گلم ،باباتونم اروم کنین خوب عار ندارهولی خب هرکی یه شخصیتی دارهمن خانوادم اینطور نبودنالان بابام داره غصه میخورهمامانم ارومش کرد وگرن میگفت بخدا میرم کولیشون میکنمکثافتا مگه دختر من باید خرج اونارو بده کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 بهشون بگو بابا ناراحت نشو با همه همینجوره و خیلی سادس مادرشوهرم معنی خرفایی ک میزن ... بهش گفتم ولی رفته تو فکریهو میره تو فکر بعد میگه خب دیگه چیا میگن کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 آخی پدرمادرا همیشه باید حرص ماهااارو بخورن. اگ دوست داری بگو چی بوده قضیه؟ بابام خیییلی غصه منو میخورهخیییلی زحمت کشید برا مایه دختر داشت واقعا با من مثل پرنسس برخورد میکردمن اصلا معنی پول و بی پولیو نمیفهمیدمبخاطر همین هم بی پولی شوهرمو ندیدمالان هی نگاه میکنه هی نچ نچ میکنه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی