2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

412 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها دیروز ظهر یه بی بی مارک رودس بود فکر کنم گذاشتن بعد از 10 مین هاله انداخت عکس پایینی دوباره شب از همون مارک گذاشتم همون دقیقه هاله انداخت عکس بالایی ولی امروز صبح  دو تا بی بی مارک لاوین رز گذاشتم  نشون نداد البته خط اولش هم بعد از 20 دقیقه خیلی کمرنگ افتاد 5 روزم به موعدم مونده .نظرتون؟؟؟

دخترم تمام زندگی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه مثبتی

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید

مثبته انشاالله،یا برو ازمایش یا صبر کن روز موعدت دوباره بی بی بزن،

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

عزیزم برا منم دعا کن این ماه خوشحال بشم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

ببخشید شاید ناامید کننده حرف میزنم 

ولی زیاد امیدوار نباش 

یدور دیگه اونم اول صب امتحان کن قبل از پنج مین جوابشو نگا کن 

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم