2777
2789

۱۵روز میمونه نباید روش لیف بکشی.غسل نداده.بله باعث ریزش میشه.بعد چند وقت هم کرمت میگیره میکنیش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۵روز میمونه نباید روش لیف بکشی.غسل نداده.بله باعث ریزش میشه.بعد چند وقت هم کرمت میگیره میکنیش

شما انجام دادی؟؟

اخه مژه هام کمه واقعا بهم گفتن کاشت انجام بده ی ازایشگر بود کلی هم تعریف کرد ک طبیعیه و هیچ عوارضی نداره

سلام خانمی من پارسال اکستنشن مژه انجام دادم نصفه مژه هام ریخت از من میشنوی نکن منم خیلی پشیمونم همش دارم تقویتی میزنم به مژه هام تا در بیاد... 

چسبی که میزنه انگار مژه رو میسوزونه مثلاً خارجی هم بود 

سلام خانمی من پارسال اکستنشن مژه انجام دادم نصفه مژه هام ریخت از من میشنوی نکن منم خیلی پشیمونم همش ...

اخه همیشه با ریمل مژه هامو پر و بلند نشون میدادم

دیدم الان قیمت کاشتو ریمل خوب تفاوت زیادی نداره گفتم بزار بکارم راحت بشم ولی با این چیزایی ک شنیدم پشیمون شدم

اخه همیشه با ریمل مژه هامو پر و بلند نشون میدادم دیدم الان قیمت کاشتو ریمل خوب تفاوت زیادی نداره گف ...

یعنی من هزار بار به خودم فحش میدم که چرا اینکارو با خودم کردم خیلی پشیمونم هر کاری هم کردم اما تغییری نکرده قشنگ جای مژه هام خالیه خیلی بده