2821
2789

۱۵روز میمونه نباید روش لیف بکشی.غسل نداده.بله باعث ریزش میشه.بعد چند وقت هم کرمت میگیره میکنیش

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۵روز میمونه نباید روش لیف بکشی.غسل نداده.بله باعث ریزش میشه.بعد چند وقت هم کرمت میگیره میکنیش

شما انجام دادی؟؟

اخه مژه هام کمه واقعا بهم گفتن کاشت انجام بده ی ازایشگر بود کلی هم تعریف کرد ک طبیعیه و هیچ عوارضی نداره

سلام خانمی من پارسال اکستنشن مژه انجام دادم نصفه مژه هام ریخت از من میشنوی نکن منم خیلی پشیمونم همش دارم تقویتی میزنم به مژه هام تا در بیاد... 

چسبی که میزنه انگار مژه رو میسوزونه مثلاً خارجی هم بود 

سلام خانمی من پارسال اکستنشن مژه انجام دادم نصفه مژه هام ریخت از من میشنوی نکن منم خیلی پشیمونم همش ...

اخه همیشه با ریمل مژه هامو پر و بلند نشون میدادم

دیدم الان قیمت کاشتو ریمل خوب تفاوت زیادی نداره گفتم بزار بکارم راحت بشم ولی با این چیزایی ک شنیدم پشیمون شدم

اخه همیشه با ریمل مژه هامو پر و بلند نشون میدادم دیدم الان قیمت کاشتو ریمل خوب تفاوت زیادی نداره گف ...

یعنی من هزار بار به خودم فحش میدم که چرا اینکارو با خودم کردم خیلی پشیمونم هر کاری هم کردم اما تغییری نکرده قشنگ جای مژه هام خالیه خیلی بده 

اخه همیشه با ریمل مژه هامو پر و بلند نشون میدادم دیدم الان قیمت کاشتو ریمل خوب تفاوت زیادی نداره گف ...

نه اینکارو نهایتا سالی یکبار بکن من خودم بلدم کاشت موقت میزارم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز