2777
2789

من با بيهوشي رفتم 

ولي ميگن برا من كلا  ده دقيقه طول كشيد 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببین بستگی به بدنت داره

من شنبه رفته بودم

از 4 نفری که بدون بیشهوشی انجام دادیم، 2 نفر گفتن کم درد داشتن.اما منو یکی دیگه جرررررررررررررر خوردیم رسما

حالا خداروشکر مشکلی نداشتم، همین یکم آرومم کرد

ان شاءالله شما م مشکلی نداشته باشی

اما بنظر من اصلا امتحان نکن که ببینی برای تو درد داره یا نه. مستقیم برو با بیهوشی انجام بده. چون واقعا مرگو میبینی جلوی چشمات اگه مثل من باشی

دمی سکوت در این جهان پر هیاهو
خوبه پس اگه کم باشه دارم سکته میکنم

من از تو بدتر بودم جوری ک شب قبلش آرام بخش خوردم ولی خب تونستم تحمل کنم دو دیقه بیشتر طول نکشید

جایی برو که کاربلد باشه اذیت نشی

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
کجا انجام دادین چقد هزینتون شد؟

رفتم مركز طب آزماي قم

خيلي كارشون عالي بود

من به دو دليل اينجارو انتخاب كردم اول اينكه چون من خودمو منقبض ميكردم امكان گرفتن عكس نبود برام

و اينكه تو اين مركز اگه لوله هاتون بسته باشن تلاش ميكنن كه با همون ماده حاجب باز كنن

هزينه ام كلا شد٥٠٠ به نظرم

ولي واقعا ارزششو داشت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
2790
2778
2791
2779
2792