2777
2789
ببین بستگی به بدنت داره من شنبه رفته بودم از 4 نفری که بدون بیشهوشی انجام دادیم، 2 نفر گفتن کم درد ...

من از معاینه معمولیم میترسم بخاطر اتفاقی ک برام افتاده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم زنگ زدم ابن سینا نوبت گرفتم گفت پونصد

به سلامتي عزيزدلم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
قم دور میشه راهم 

هرطور راحتي عزيزدلم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
توام تهران بودی بعد قم رفتی انجام دادی؟

نه من از شهرستان اومدم 

شنبه رفتم من بیمه تامین اجتماعی دارم،پرونده هم دارم اونجا،شاید اینا تاثیر داره،نمیدونم

منم بیمه ام تامین اجتماعیه ولی اونجا اولین باره میرم شاید لوله هات باز بودن نیازی ب سوند و اینام نداشتی اینا قیمتی کلیو گفته یا گرون شده یهو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز