2777
2789
عنوان

لاغری

98 بازدید | 6 پست

سلام،چن تا رژیم لاغری خیلی خوب میخام ک بشه باهاش تا ده کیلو کم کرد

قدم167وزنمم 75میخام بشم65😞😞

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫

هم قد وزن منی...دارم دق میکنم هرکار میکنم کم نمیشه لعنتی😢😢😢😢😢😢

بعد از بارداری پوچ باکلی التماس به خدا و البته باور کردن اینکه معجزه میکنه امید به نی نی دارشدن کردم

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو اونجا کم کردم راحت شدم خواهر .قبلش اینجا  با رژیم های ۲ به ۵ ، شوک های عجیب غریب، قرص های لاغری و رژیم های غیر اصولی عضلاتم رو سوزوندم به جای چربی خودم رو بیچاره کردم و همه ی این موارد برگشت سریع وزن داشتن. غیر اصولی جلو نرید . ایدی مدیرش رو میزارم بهش تو تل پی ام بدید ازش بخواید عضوتون کنه . فقط بگید از اینجا ایدی رو برداشتید  چون فقط خانوما هستن  امنیت گروهشون بالاست .

ایدی: shadi_dkk

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هم قد وزن منی...دارم دق میکنم هرکار میکنم کم نمیشه لعنتی😢😢😢😢😢😢

اراده رژیمو دارم ولی یه رژیم خوب پیدا نمیکنم ک بگیرم😞😞

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو ا ...

با رژیم کم کردی تو این گروهیی ک میگی