2821
2789
عنوان

لاغری

98 بازدید | 6 پست

سلام،چن تا رژیم لاغری خیلی خوب میخام ک بشه باهاش تا ده کیلو کم کرد

قدم167وزنمم 75میخام بشم65😞😞

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫

هم قد وزن منی...دارم دق میکنم هرکار میکنم کم نمیشه لعنتی😢😢😢😢😢😢

بعد از بارداری پوچ باکلی التماس به خدا و البته باور کردن اینکه معجزه میکنه امید به نی نی دارشدن کردم

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو اونجا کم کردم راحت شدم خواهر .قبلش اینجا  با رژیم های ۲ به ۵ ، شوک های عجیب غریب، قرص های لاغری و رژیم های غیر اصولی عضلاتم رو سوزوندم به جای چربی خودم رو بیچاره کردم و همه ی این موارد برگشت سریع وزن داشتن. غیر اصولی جلو نرید . ایدی مدیرش رو میزارم بهش تو تل پی ام بدید ازش بخواید عضوتون کنه . فقط بگید از اینجا ایدی رو برداشتید  چون فقط خانوما هستن  امنیت گروهشون بالاست .

ایدی: shadi_dkk

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزی یک ساعت هر رووووز ورزش ایروبیک انجام بده و سالم خوری رو شروع کن

به سرعت نوووور متوجه تغییراتت خواهی شد 

رژیم معنا نداره ... چی بخوری و چی نخوری مهمه... مفید خوردن مهمه ....

خدا هست.
هم قد وزن منی...دارم دق میکنم هرکار میکنم کم نمیشه لعنتی😢😢😢😢😢😢

اراده رژیمو دارم ولی یه رژیم خوب پیدا نمیکنم ک بگیرم😞😞

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو ا ...

با رژیم کم کردی تو این گروهیی ک میگی

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز