2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست

ی بار دیگم ی عالمه قرص دراورده بود رفته بودم توی اتاق یعنی خابم،،قرصارو باز کردم ک بخورم ی یهو صدای پا شنیدم زیرپتو گذاشتم خودم بخاب زدم داداشم اومد ی چیزی بهم بگه پتو از روم کشید و دید و اجازه نداد و خلاصه منتفی شد

هيچوقت سراغ من نمیومده بود اینطوری قبلا هیچکس کسیو تو خونم بیدار نمیکنه ک پتو از روش یکشه این کار هم عجیبه،،هرکس پتو روسرشه و خابه رو کاری باهاش نداریم هیچوقت باهام حرف نمیزنه مگر درمواقعا ضروری،،نمی دونم برام عجیب بود،،نمی دونم معجزه بود یا نه

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
میشه بگین چی شد؟

من به یه کاری خیلی علاقه داشتم کاری که جز با پارتی و سابقه کار احتمالش صفر بود.ولی من بدون داشتن پارتی و حتی سابقه کار تونستم برم سر اون کار .به نظرم واقعا معجزه بوده و همیشه خدا را شکر میکنم

تو بیا و بمان ... 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار دیگم ی عالمه قرص دراورده بود رفته بودم توی اتاق یعنی خابم،،قرصارو باز کردم ک بخورم ی یهو صدای ...

عزیزم فک میکنم باید بیشتر با خانوادت وقت بگذرونی با مادرت..خواهرت...تا دیگه ازین فکرا ب سرت نزنه 😘😙😍

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

قبل از دنیا اومدنمم،،مامانم قرص میخوردم ک من سقط بشم،میره از روی دیوار میپره پایین،،کپسول های گاز بلند میکنه و... خیلی کارها اما سالم دنیا میاد همیشه به عنوان کار حیرت اور و باعث تعجبش یادش مبکنه ميگه خیلی کارها کردم ک سقط بشه نشد،،اینم نمی دونم معجزه س یا نه

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
من به یه کاری خیلی علاقه داشتم کاری که جز با پارتی و سابقه کار احتمالش صفر بود.ولی من بدون داشتن پار ...

خیلی ام عالی😍

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
برات صلوات فرستادم عزیزم. اصلا استرس نداشته باش مطمئن باش نینیتو سالم تو بغلت میگیری😘

ممنون گلم😍❤🙏

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم