سلام دوستان من چند روز پیش جواب سونوگرافی سینه و زیر بغل گذاشته بودم که نوشته بود لنف نود ری اکتیو (یعنی یکی از غدد لنفاوی زیر بغلم بزرگ شده بود ۱۵/۶×۶/۵ میلیمتر) حالا یادم اومد که من حدود ۱ هفته قبلش با یه ژیلتی که یه بار مصرف بود اما من مثلا فکر کنم ۵ باری ازش استفاده کرده بودم(از شدت تنبلی نمیرفتم بخرم دوباره 😐) و بار آخر یه ذره دتول روش ریختم که مثلا استریل بشه ...حالا علت تورم این غده میتونه این ژیلته بوده باشه؟ چون همیشه زیر بغل سمت چپم متورمه ینی خیلی حساس بود از بچگی حالا مثلا آلوده شده باشه یا حساس شده باشه بخاطر اون باشه؟
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
سلام عزیزم پیشنهاد میکنم اپلیکیشن هاسپیتل رو بریزی. اونجا سوالت رو بپرس پزشک ها رایگان جواب میدن
فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون.