2777
2789
عنوان

ژیلت آلوده

2430 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من چند روز پیش جواب سونوگرافی سینه و زیر بغل گذاشته بودم که نوشته بود لنف نود ری اکتیو (یعنی یکی از غدد لنفاوی زیر بغلم بزرگ شده بود ۱۵/۶×۶/۵ میلیمتر) حالا یادم اومد که من حدود ۱ هفته قبلش با یه ژیلتی که یه بار مصرف بود اما من مثلا فکر کنم ۵ باری ازش استفاده کرده بودم(از شدت تنبلی نمیرفتم بخرم دوباره 😐) و بار آخر یه ذره دتول روش ریختم که مثلا استریل بشه ...حالا علت تورم این غده میتونه این ژیلته بوده باشه؟ چون همیشه زیر بغل سمت چپم متورمه ینی خیلی حساس بود از بچگی حالا مثلا آلوده شده باشه یا حساس شده باشه بخاطر اون باشه؟

ربطی نداره😐

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم پیشنهاد میکنم اپلیکیشن هاسپیتل رو بریزی. اونجا سوالت رو بپرس پزشک ها رایگان جواب میدن

فعالیت من توی نی نی سایت به خاطر این هست که یه روز سوالی پرسیدم که یه نفر اپلیکیشن مشاوره تلفنی تلیار رو بهم معرفی کرد و مشاوره گرفتن از اونجا بهم خیلی کمک کرد منم دوست دارم این اتفاق توی زندگی بقیه بیوفته تا زندگی بهتری داشته باشن و تصمیم های بهتری بگیرن توی زندگیشون. 

اره میشه.برا منم یبار ژیلت قدیمی استفادهـ  کردم انقد درد میکرد.خودبخود خوب شد

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
آخه چند بار استفاده کردم گذاشتم کنار میگم تو این مدت مثلا آلوده نشده باشه ؟ 

نه الوده نمیشه عزیزم به این راحتی اما اگر از مام یا اسپری یا مواد خاصی برای خوشبوشدن زیر بغلت استفاده میکنی امکانش هست

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
مام میزنم گاهی ولی خوب همیشه میزنم 

مام زینک اکساید خیلی وقت ها مضره مصرفش روتو این مدت قطع کن 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
مام زینک اکساید خیلی وقت ها مضره مصرفش روتو این مدت قطع کن 

حتنا قطع میکنم البته امروزم دارم میرم دکتر ولی میخواستم بدون اصلا اینو بهش بگم یا موضوع مهمی نیست 

البته حدود دو هفته قبلم آنفولانازی شدید داشتم شنیدم که آنفولانزا و سرماخوردگی هم نمونه غدد لنفاوی رو تحریک کنه و بزرگ کنه