سلام دوستان من چند روز پیش جواب سونوگرافی سینه و زیر بغل گذاشته بودم که نوشته بود لنف نود ری اکتیو (یعنی یکی از غدد لنفاوی زیر بغلم بزرگ شده بود ۱۵/۶×۶/۵ میلیمتر) حالا یادم اومد که من حدود ۱ هفته قبلش با یه ژیلتی که یه بار مصرف بود اما من مثلا فکر کنم ۵ باری ازش استفاده کرده بودم(از شدت تنبلی نمیرفتم بخرم دوباره 😐) و بار آخر یه ذره دتول روش ریختم که مثلا استریل بشه ...حالا علت تورم این غده میتونه این ژیلته بوده باشه؟ چون همیشه زیر بغل سمت چپم متورمه ینی خیلی حساس بود از بچگی حالا مثلا آلوده شده باشه یا حساس شده باشه بخاطر اون باشه؟
چرا با اطمینان میگین امکان نداره؟ من میدونم هر نوع عفونت میتونه به لنف بزنه پس امکانش هست تیغ آلوده ...
منم خودم برای این این حدسو زدم که شنیده بودم از بقیه
اما به نظر منم باید بشه چون کافیه روش میکروب باشه و موقع زدن مو این میکروبا نفود کنن چون لایه ای از پوستم میبره با خودش نفوذ بهش آسون تر میشه اما نمیدونم مطمئن نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعله عزيزم اين اتفاق ممكنه منم پارسال زيربغلم باد كرد و درد خيلي بدي داشتم رفتم دكتر معاينه كرد گفت عفوني شده احتمالا ژيلتي ك استفاده كردي ميكروب داشته يا موقع اصلاح جاييت بريده ميكروب وارد بدن شده و غده ي لنفاويت و عفوني كرده و گفت ممكنه از مام هم باشه بعدش بهم انتي بيوتيك زدن گفت اگه خوب نشدي بيا
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
جدی؟ مال من البته درد نداره اما یه مقدار معلومه که ملتهبه ممنونم
اره عزيزم ن براي من درد داشت نميتونستم دستم و تا كنم
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
دوستان برای کسانی که بعدا این تاپیک رو میخونن امروز من رفتم پیش فوق تخصص جراحی پستان و به من خودش قبل اینکه چیزی بگم گفت که ژیلت آلوده میتوکه باعث تورم و یا لنف نود ری لکتیو بشه و ۶ ماه دیگه دوباره باید برم سونو بدم که این آلودگی از بدنم خارج شده باشه و لنفم به حالت قبلش برگشته باشه
و اینکه حواستون باشه تیغ یکبار مصرف رو چند بار، یا تیغ کثیف رو مصرف نکنید ممکنه باعث عفونت و تحریک غدد لنفاویتون بشه