2821
2789
عنوان

ختنه سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 102 پست
بهتره بزاریم خود فردی ک میخواد ختنه بشه درباره زیباییش تصمیم بگیره نه ما. بیایید یکبارم شده برای دیگ ...

دقیقا تحمیل نکنین نظرتونو استارتر پرسید سنتی خوبه ؟نپرسید که ختنه خوبه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
میتونی بری تحقیق کنی و ببینی ک چقدر عوارض داره. طبق آمار وزارت بهداشت خودمون 5 درصد نوزادا زیر عمل خ ...

😂😂😂😂وای ترکیدم

آمار وزارت بهداشت!!!!!!

پس ما داریم جنایت جنگی می کنیم

واقعا ایکاش اینقدر آمار خنده دار ارائه نمی دادین

زیر ختنه نوازدها فوت می کنن؟؟؟؟؟!!!!!!

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=79167302]من نظرم را ب کسی تحمیل نکردم خانم بله میشه تا سن 15 سالگی پسر که سن تکلیف هست صبر کرد البته اگر مس ..

کلی گفتم عزیزم. وقتی فردی ک از خودش قدرت تصمیم نداره و هنوز تصمیمی نمیتونه بگیره درباره دینش. پس ما نباید خودخواهانه مسلمونش کنیم و بجاش تصمیم بگیریم

[QUOTE=79167302]من نظرم را ب کسی تحمیل نکردم خانم بله میشه تا سن 15 سالگی پسر که سن تکلیف هست صبر کر ...

مگه ختنه کردن دلیل به مسلمون بودنه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
[QUOTE=79167302]من نظرم را ب کسی تحمیل نکردم خانم بله میشه تا سن 15 سالگی پسر که سن تکلیف هست صبر کر ...

الان مابقی افراد مثل یهودی ها و مسیحی ها و زرتشتی ها و... که از کودکی ب بچه هاشون فرائض دینی و آموزه هاشو یاد میدن هم خودخواهن؟؟؟؟

یا این برچسب فقط ب مسلمون ها می چسبه؟؟؟؟

پس چرا اون ها از بچگی دست بچه شون می گیرن می برن کلیسا و کنیسه و معبد و...

ولی ما اگر احکام دینی را به بچه هامون تفهیم کنیم میشیم خودخواه؟؟؟؟

ختنه کردن تو تمام دنیا رواج داره 

که اتفاقا بسیار هم مزایای زیادی داره

حالا اگر شما چون ب صرف یک دستور اسلامی بهش برچسب جنایت میزنی یک بحث دیگه هست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
هیچ وقت اینکارو نمیکنم و در حق بچم خیانت نمیکنم. در ضمن اگرم فقط یک نفر با صحبتای من پشیمون بشه از ا ...

عیزم اگه خدارو قبول داری، پیامبر و اهل بیتش هم قبول داری حتما. خب این ختنه اگر بد بود، این عزیزان توصیه میکردن ک نکنین این کارو.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

[QUOTE=79168045]مگه ختنه کردن دلیل به مسلمون بودنه؟[/QU

اگه نیست پس بزاریم خود فرد برای بدن خودش تصمیم بگیره. نه اینکه ما طفل زبون بسته رو بدیش زیر تیغ. شاید نخواد ختنه بشه . شاید همونجوری دوست داشته باشه.

الان مابقی افراد مثل یهودی ها و مسیحی ها و زرتشتی ها و... که از کودکی ب بچه هاشون فرائض دینی و آموزه ...

اونا ب بدن کسی آسیب نمیزنن. میشه در بزرگسالی دینو تغییر داد ولی اون قسمت پوست کنده شده رو نمیشه برگردوند

مگه ختنه کردن دلیل به مسلمون بودنه؟

بله جز شرط مسلمانی هست

یعنی اون فرد تا ختنه نکنه نمی تونه فرائض دینی مثل نماز و ... انجام بده

اگر مردی غیر مسلمان بخواد مسلمان بشه و ختنه نشده باشه ب غیر از شهادتین که همه افراد موقع گرویدن ب دین اسلام میگن باید عمل ختنه را هم انجام بده

البته مسلمان زاده ها اکثرا در سنین کودکی و نوزادی روشون انجام میشه

من تا حالا تو دور و برم کسی را ندیدم که سن خیلی بالا مثل 14 یا 15 سالگی ختنه بشه

میشه بگید خدا کجای کتابش گفته ختنه کنید؟

من گفتم خدا توی کتابش گفته ختنه کنین؟؟؟؟؟

من گفتم اگه بد بود اهل بیت و پیامبر، توصیه ب ختنه نمیکردن.

حوصله بحث ندارم. چون گفتی" خداروشاکرم" فک کردم خب حتما خدا رو همراه فرستادگانش قبول داری دیگه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اونا ب بدن کسی آسیب نمیزنن. میشه در بزرگسالی دینو تغییر داد ولی اون قسمت پوست کنده شده رو نمیشه برگر ...

الان یهودی ها هم مثل ما مسلمون ها جنایت کار هستن یا نه سرکارخانم؟؟؟؟

دسته بندی بفرمایید

چون یهودی ها هم ختنه را واجب می دونن

من گفتم خدا توی کتابش گفته ختنه کنین؟؟؟؟؟ من گفتم اگه بد بود اهل بیت و پیامبر، توصیه ب ختنه نمیکردن ...

اونا متناسب با فرهنگشون و شرایط زمانشون توصیه کردن. بخاطر نبود بهداشت اونموقع. دلیل نمیشه ک هرکاری اونا میکردن الان هم مفید باشه. یسری از کارها مقتضی ب زمانه