2821
2789
عنوان

ختنه سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 102 پست
منم پسرمو با لیزر ختنه کرزم خیلی خوب بود راضی بودم اولش یه آمپول زد بی حسی بمیرم خیلی گریه کرد بعدش ...

ووووییی کجا آمپول میزنن به خود آلت؟😭😭😭😭😭

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

فقط 5درصد اروپاییا ختنه میکنن ک بخش عمدش از ادیان یهودن،. در ضمن هنوز هیچ دلیل علمی ک بر مفید بودنش ...

شما حتما درست مطالعه نکردی و منابعت نامعتبره. شما بچه ات رو ختنه نکن مشکلی نیست

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ب امید روزی ک این سنت غلط از بین بره. ختنه جز آسیب روحی و دستکاری تو کاررخدا چیز دیگه ای نیست،. الب ...

خاله همسرم 42 سال پیش با یک آقای آلمانی که بعدا مسلمان شد ازدواج کرد و صاحب پسر شد

ساکن آلمان بودن و اصلا اصرار و اجباری ب ختنه نبوده

ولی خودشون تو همون بچگی پسرشون را ختته کردن

تازه میگن جز عمل های زیبایی ب حساب میاد و هزینه اش بالا هست

اتفاقا الان به فواید ختنه پی بردن و تو اروپا و ... هم ازش استقبال میشه

در ضمن غیر از مسلمان ها ،یهودی ها هم سنت ختنه دارند و جز ضرورت های دین یهود هست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
اتفاقا زیر اون پوست موادی هست ک باکتریا و میکروبا رو از بین میبره و قسمت سر آ لت تازه نگه میداره. مث ...

اتفاقا همون پوست باعث تجمع میکروب و عفونته

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خاله همسرم 42 سال پیش با یک آقای آلمانی که بعدا مسلمان شد ازدواج کرد و صاحب پسر شد ساکن آلمان بودن ...

بهتره بزاریم خود فردی ک میخواد ختنه بشه درباره زیباییش تصمیم بگیره نه ما. بیایید یکبارم شده برای دیگران نظرات خودمونو تحمیل نکنیم

اره به خودش

یه سوال دیگه این بچه گریه میکنه و دست و پا میزنه چجوری ختنه میکنن؟ نکنه سفت میگیرنش😭

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

کم شدن لذت جنسی. دیرانزالی در بزرگسالی.آسیب روحی. عوارضی ک خطای جراحی ایجاد میکنه .مثل عدم نعوظ. عقی ...

والا اولین باره اینا رو میشنویم ینی الان همه مردای مسلمون عقیم هستن و مشکل نعوظو ‌. دارن همشوتم آسیب روحی دیدن و از اون طرف اونایی که ختنه نمیکنن دیر انزال هستن و میل جنسی بالایی دارن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من هم مسلمون نیستم ولی همیشه بین ما هم سنت بوده

چه جالب

اتفاقا می خواستم الان در مورد دینتون بپرسم

چون اگر مسلمان نیستید پس می تونید صبر کنید پسرتون بزرگ بشه و خودش تصمیم بگیره

چون بین مسلمان ها به این دلیل رواج داره که جز شرط مسلمانی هست و اگر مردی ختنه نشده باشه نمی تونه خودش را مسلمان ب حساب بیاره و فرائض دینی را انجام بده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
شما حتما درست مطالعه نکردی و منابعت نامعتبره. شما بچه ات رو ختنه نکن مشکلی نیست

هیچ وقت اینکارو نمیکنم و در حق بچم خیانت نمیکنم. در ضمن اگرم فقط یک نفر با صحبتای من پشیمون بشه از این عمل غیرانسانی خدارو شاکرم

یه سوال دیگه این بچه گریه میکنه و دست و پا میزنه چجوری ختنه میکنن؟ نکنه سفت میگیرنش😭

عزیزم میبندنش. با دو تا کمربند پاهاش و دستاشو محکم میبندن که تکون نخوره. قبلش بهش استامینوفن بده که بخوابه ترجیحا. براش دامن هم بخر

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم
والا اولین باره اینا رو میشنویم ینی الان همه مردای مسلمون عقیم هستن و مشکل نعوظو ‌. دارن همشوتم آسیب ...

میتونی بری تحقیق کنی و ببینی ک چقدر عوارض داره. طبق آمار وزارت بهداشت خودمون 5 درصد نوزادا زیر عمل ختنه یا در اثر عوارضش فوت میکنن. 

بهتره بزاریم خود فردی ک میخواد ختنه بشه درباره زیباییش تصمیم بگیره نه ما. بیایید یکبارم شده برای دیگ ...

من نظرم را ب کسی تحمیل نکردم خانم

بله میشه تا سن 15 سالگی پسر که سن تکلیف هست صبر کرد

البته اگر مسلمان باشه و علاقه داشته باشه فرائض دینی را انجام بده 

وگرنه اگر خانواده یا خود فرد در قید اسلام نباشن اصلا مهم نیست