2821
2789
عنوان

ختنه سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3328 بازدید | 102 پست
ب امید روزی ک این سنت غلط از بین بره. ختنه جز آسیب روحی و دستکاری تو کاررخدا چیز دیگه ای نیست،. الب ...

اتفاقا ختنه از نظر علمی ثابت شده که منافع  زیادی داره.الان غیر مسلمان ها هم رو به ختنه اوردن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم چون گفت سنتی بهتره و چند تا بیمارستانم اسم برد

اره فقط بنظرمن سنتی خوبه پسرمنم همونجا که بخیه زد گریه کرد و دو روزه خوب شد و تمام بخیه اش هم جذبیه جذب میشه

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
ب امید روزی ک این سنت غلط از بین بره. ختنه جز آسیب روحی و دستکاری تو کاررخدا چیز دیگه ای نیست،. الب ...

خدا خودش دستور به ختنه داده چه دست بردنی اونوقت تو کار خداست؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اره فقط بنظرمن سنتی خوبه پسرمنم همونجا که بخیه زد گریه کرد و دو روزه خوب شد و تمام بخیه اش هم جذبیه ...

با چی بریدن؟ 

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

مطمئنی؟ دقیقا چیکار میکنن میدونی؟

من شنیدم میگن روش سنتی بهتر هست

البته خودم پسر ندارم و تجربه ای هم ندارم

ولی بچه های خواهر و برادرم را دیدم که از سنتی راضی بودن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
اگه غلط بود غربی ها هم به فکر ختنه نمیفتادن. لطفا بدون اطلاع نظر ندید. زیر اون پوست کمی از ادرار و ک ...

فقط 5درصد اروپاییا ختنه میکنن ک بخش عمدش از ادیان یهودن،. در ضمن هنوز هیچ دلیل علمی ک بر مفید بودنش صحه بزاره ثابت نشده. فقط کلی از عوارضش ثابت شدست

منم پسرمو با لیزر ختنه کرزم خیلی خوب بود راضی بودم اولش یه آمپول زد بی حسی بمیرم خیلی گریه کرد بعدش با دستگاه لیزر دور تا دورشا میبرن تا سه روز خوبه خوب شد از لحاظ ظاهری هم بهتر از حلقه اس

اتفاقا ختنه از نظر علمی ثابت شده که منافع  زیادی داره.الان غیر مسلمان ها هم رو به ختنه اوردن

من هم مسلمون نیستم ولی همیشه بین ما هم سنت بوده

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

فقط 5درصد اروپاییا ختنه میکنن ک بخش عمدش از ادیان یهودن،. در ضمن هنوز هیچ دلیل علمی ک بر مفید بودنش ...

چه ضرری؟

اگه غلط بود غربی ها هم به فکر ختنه نمیفتادن. لطفا بدون اطلاع نظر ندید. زیر اون پوست کمی از ادرار و ک ...

اتفاقا زیر اون پوست موادی هست ک باکتریا و میکروبا رو از بین میبره و قسمت سر آ لت تازه نگه میداره. مث اینکه شما داری بدون اطلاعات حرف میزنی