2821
2789
عنوان

ختنه سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 102 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما دلیل علمی داری که ختنه خوبه؟  هنوز هیشکی نتونسته از نظر علمی ختنه رو ثابت کنه.

بحث با آدمی که همه چیز را انکار می کنه بی فایده اس

شما پسرت و ختنه نکن

تو کار دیگران هم دخالت نکن و بهش برچسب جنایت نزن

اتفاقا دلایل علمی مفید بودن ختنه زیاد هست ولی شما گوشی برای شنیدن حرف حق ندارید

شب خوش

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
میزارم پسرم خودش برای بدنش تصمیم بگیره ،من اینکارو نمیکنم،. شب خوش

شما ختنه کردن پسران رو میزارید برعهده خودش اونوقت چطوری میتونین تصمیم بگیرید به این دنیا بیاریدش شاید دوست نداشته باشه به این دنیا بیاد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من میگم چرا منه مادر باید بجای فرزندم تصمیم بگیرم. شاید اون دوست نداشته باشه ک ختنه بشه.

اگه منو شماتت کنه چی؟

اگه در آینده ثابت بشه که ختنه فقط و فقط ضرر بوده چی؟

فقط و فقط بخاطر اینکه احتمال عفونت ادراری توی افراد ختنه نشده 1 درصد بیشتره شا فرزندتو ختنه میکنی؟و دلیلایی از این قبیل

خوب من ترجیح میدم نظافت و بهداشت بهش آموزش بدم تا ناقصش کنم.

آمار ایدز در افراد ختنه شده کمتره. خوب برای چی فرزند من باید بدون ک ا ن دوم با ی فرد ایدزی رابطه پرخطر داشته باشه. من ترجیح میدم استفاده کاندومو بهش آموزش بدم.

و

و

و

و.........

.اره شما راست میگی صحبت با شما بی فایدست .کلا خلاف جهت دوست دارید صحبت کنید.نینی سایتم که قربونش برم پره روشنفکره.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

عه من نمیدونستم زرتشتی ها هم ختنه میکنن😊 وای عاشق این سایت شدم حداقل خوبیش اینه که میتونی انواع اقام ادما رو با عقاید مختلف ببینی 

بس ک غیر مسلمون ندیدیم ذوق کردم 😂😂

عه من نمیدونستم زرتشتی ها هم ختنه میکنن😊 وای عاشق این سایت شدم حداقل خوبیش اینه که میتونی انواع اقا ...

😂👌

به هر حال تو ایران جا افتاده دیگه این سنت

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

😂👌 به هر حال تو ایران جا افتاده دیگه این سنت

سلام.خیلی دوست دارم درباره دین زرتشت بدونم و از زبان پیروانش هم بشنوم.

شما کمکم میکنید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام.خیلی دوست دارم درباره دین زرتشت بدونم و از زبان پیروانش هم بشنوم. شما کمکم میکنید؟

حتما سوالی داشتید در خدمتم

فقط الان نی نیم شیر میخواد

بپرسید جواب میدم

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

سلام.خیلی دوست دارم درباره دین زرتشت بدونم و از زبان پیروانش هم بشنوم. شما کمکم میکنید؟

وایییی بخدا منم خیلی دلم میخوادد😏😏 هیچ منبع درست درمونی هم نیس ادم بخونه

فقط سه کلمه بلدم گفتار نیک کردار نیک پندار نیک