2777
2789

شیر خشکای قدیم چاق میکرد خاهر الان دیگه لاغر میکنهه شیر خودتو بدی بهتره

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

برا بچه یا بزرگ؟

یکی تو اقوام بزرگ بود استفاده کرد قشنگ چاق شد 

ولی بعد که نخورد انگار باد بادکنک خالی شده

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خشکای قدیم چاق میکرد خاهر الان دیگه لاغر میکنهه شیر خودتو بدی بهتره

فک کنم برای خوش میگه٬ اره اسی؟؟؟

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
من خوردم تا وقتی که میخوردم صورتم رو چاق کرد بعد که دیگ نخوردم اثرش از بین رفت 

چند وقت استفاده کردین؟چه مارکی خریدین؟

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...

منکه چغندر بودم هرچی خوردم فایده نکرد

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
بله عزیزدلم 

یکی تو نینی سایت میگفت استفاده کرده چاق شده بود... هرروز صبح یه قاشق تو یه لیوان شیر میریخته و میفرستاده سمت معده جانش... که البته جواب گرفته و چاق شده بود

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
چه مارکی استفاده کردی؟چقد خوردی عزیزم؟ 

فکر کنم نان بود

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
یکی تو نینی سایت میگفت استفاده کرده چاق شده بود... هرروز صبح یه قاشق تو یه لیوان شیر میریخته و میفرس ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم دعا کن یکم تپل بشم درگیر کارای طلاقمم خیلی لاغر شدم...

آرامشم برام از همه چیز با ارزشتره...

البته من به بهونه چاقی صورت میخوردم واقعیت امر این بود که عاشق شیرخشک بودم ولی خوب لاغری من بااین چیزا حل نمیشه چون زیادی حرص و جوش میخورم