2789
عنوان

محرمانه...

374 بازدید | 38 پست

خانومایی که س ی ن ه درددارین قبل ازپریودتون،ازچه لباس زیری استفاده میکنین که راحتترباشه من دوهفته قبل ازپری اینجوریم مهمونی میخوام برم نمیدونم چیکارکنم که کمتراذیت بشم،دردشونم زیاده کسی تجربه داره؟

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در هر شرایطی اسفنجی😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

در هر شرایطی اسفنجی😂

نیلای جون صبح توتاپیک دیسکو😊ریپلای کردم..تا اومدم بخونم تعطیل شد..گفتم شما که چاق نیستی عزیزم..چرامیگی تپل؟هم قدیم..وزنمونم خیلی فرق نداره

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
در هر شرایطی اسفنجی😂

از نوعِ جک دار😂

الکی گفتم درد میگیره😩

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
نیلای جون صبح توتاپیک دیسکو😊ریپلای کردم..تا اومدم بخونم تعطیل شد..گفتم شما که چاق نیستی عزیزم..چرام ...

😄 سلام عزیزم

اره تو تاپیک جواب دادم اخرش ترکید

😅 ی از خدا باخبری😂 هی گفت چاقی چاقی😕 گفتم من چاقم خواست ناراحت نشم گف ن تپلی😕 برا ی دختر ظرافت قشنگه یکم ورزش کن لاغر شی😞 حالا منم در صددم برسونم ب ۶۰ و چند میخوام استخونی شم😂 

ولی مامانم میگه خوبی

میگه بری باشگاه حله😐 نمیدونم کدومو گوش کنم

شما چ ورزشی کار میکنی عزیزم؟

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...