2789
عنوان

محرمانه...

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
از نوعِ جک دار😂 الکی گفتم درد میگیره😩

😧 جک دار خر است😐

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😄 سلام عزیزم اره تو تاپیک جواب دادم اخرش ترکید 😅 ی از خدا باخبری😂 هی گفت چاقی چاقی😕 گفتم من چا ...

من یبار زایمان کردم..سالم میخورم..فست فود وروغن ونون وبرنج روکم کردم..ولی بقیه چیزارو میخورم..ولی کم..ورزش هم چون شاغلم وبچه کوچیک دارم نمیتونم برم باشگاه..توخونه روزی ۱۵دقیقه میرقصم..۱۵دقیقه شکم پهلو میرم..چوب میزنم..همینا..وزنمون خوبه ولی برای ظرافت بیشتر بهتره ۸کیلو کم کنیم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من یبار زایمان کردم..سالم میخورم..فست فود وروغن ونون وبرنج روکم کردم..ولی بقیه چیزارو میخورم..ولی کم ...

یعنی ۶۲ ؟ درسته؟من یکم تنبلی میکنم 

حالا باز رژیمم و سخت میگیرم تا این دوماه ببینم چی میشه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

یعنی ۶۲ ؟ درسته؟من یکم تنبلی میکنم  حالا باز رژیمم و سخت میگیرم تا این دوماه ببینم چی میشه

اره دیگه..البته نرمالش ۶۸ایناست..ولی استخونی ومانکن بخوایم بشیم باید ۶۲بشیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
یعنی ۶۲ ؟ درسته؟من یکم تنبلی میکنم  حالا باز رژیمم و سخت میگیرم تا این دوماه ببینم چی میشه

قدمون که ۱۷۳هست،وزن باید ۵کیلو از ۷۳ کم باشه..میشه ۶۸کیلو..ولی مانکن بخوایم بشیم باید کمتربشه

من دستام درد میگیره درحد مرگ 😐 کسی اینجوری هست ؟

عزبزم من دستام بی حس میشه فقط دو روز اول ...

به خاطر اعصابم هست 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
اره دیگه..البته نرمالش ۶۸ایناست..ولی استخونی ومانکن بخوایم بشیم باید ۶۲بشیم

پس پیش ب سوی ۶۲😄

قدمون که ۱۷۳هست،وزن باید ۵کیلو از ۷۳ کم باشه..میشه ۶۸کیلو..ولی مانکن بخوایم بشیم باید کمتربشه

اها اینجوریه محاسبش

حالا متوجه شدم

ولی من کف دستم تیر میکشه 😢😢😢 روز اول همیشه همینطورم  به هرکی میگم میگه ربطی نداره 😓😓😓

احيانا ادم زود رنج و حساسی نیستی ؟ 

من به خاطر اعصابم و یه مقدار کم خون هستم اینجوری میشم ... 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی