دكترم ميگه هر دو سه ساعت بايد بچه رو بيدار كرد كرد تا شير بخوره، به زور بيدارش ميكنم بيدار نميشه، مثلا شبا كه به زور بيدارش ميكنم كلافه ميشه ديگه نميخوابه، چكار كنم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من بچم تا چهل روز خودش شبا بیدار بود تا اذان صبح.. اما روزا خودم هی میرفتم شیرش میدادم باچشمای بسته شیر میخورد بعداز چهل روز هم هر دوساعت توخواب هم شیرش میدادم هم پوشکشو عوض میکردم کلافه شدم تا از آب و گل دراومد خیلی مراقبت میخواست
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اینکار نیازی به بیدار کردن نداره اگر شیر قوطی میخوره که راحت درست کن بگذار دهنش میخوره یواش یواش .شیر خودتون رو میخوره باز هم نیازی به بیداری و هوشیاری نوزاد نیست .چون نوزاد در خواب ممکنه قندش افت کنه باید دوساعت یکبار بهش شیر بدید