2777
2789

دكترم ميگه هر دو سه ساعت بايد بچه رو بيدار كرد كرد تا شير بخوره، به زور بيدارش ميكنم بيدار نميشه، مثلا شبا كه به زور بيدارش ميكنم كلافه ميشه ديگه نميخوابه، چكار كنم؟

عزیزم بیدارش نکن تو خواب بهش بده بعدش 10 دقیقه بزارش روشونه ات بادمعدشو بگیر بعد برار جاش ...گناه داره نی نی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من بچم تا چهل روز خودش شبا بیدار بود تا اذان صبح.. اما روزا خودم هی میرفتم شیرش میدادم باچشمای بسته شیر میخورد بعداز چهل روز هم هر دوساعت توخواب هم شیرش میدادم هم پوشکشو عوض میکردم کلافه شدم تا از آب و گل دراومد خیلی مراقبت میخواست

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
2804

من وقتی پسرم یه ماهش بود دکنر گفت نمیخاد بیدارش کنی حودت گشنش شه بیدار میشه منم بیدار نمیکردم خودش حدود ۴_۵ صبح پا میشد میخورد. اما الان ساعت میذارم بش شیر میدم  بعضی وقتا میخوره بعضی وقتا ن

سلام 

اینکار نیازی به بیدار کردن نداره اگر  شیر قوطی میخوره که راحت درست کن بگذار دهنش میخوره یواش یواش .شیر خودتون رو میخوره باز هم نیازی به بیداری و هوشیاری نوزاد نیست .چون نوزاد در خواب ممکنه قندش افت کنه باید دوساعت یکبار بهش شیر بدید