2777
2789

بنظرمنم خوب نیست ابش که شوره هواشم خوب نیست تنها حسنی که داره کنار حرم مطهره خانومه

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر اقوام مادری من قمن ولی من اصن محیطشو دوس ندارم خوب وبد همه جاهست من جایی که اشنازیادباشه رو دوست ندارم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

من اهل قم نیستم ها ولی هیچ وقت دوست ندارم اونجا زندگی کنم 

اب و هواش بنظرم‌خشک هست ابش هم که همیشه سور ...خیلی ادماش هم تعصبی و مذهبی هستن.البته چندباری که رفتیم اونجا دیدم

فکرمیکنم برا کسی که مذهبی باشه اونجا راحته برا زندگی

قم واسه زندگی خوبه به نظرم مردم اروم هستن کاری به کار کسی ندارن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
 ی عدس کرم😂😂😂

اها این قضیه اش چیه امروز تو سایت اکثرا به این موضوع اشاره میکنن

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

اب و هواش خوب نیس من از خوزستان پاشدم اومدم اینجا الان دوساله اینجام والله خوزستان با اون خاکش بهتر بود حداقل زمستونش میتونی بری بیرون اینجا زمستونش سوز داره سرمای بدیه نه برفی نه بارونی😒😒😒 بیاد هم خیلی کم میاد اصلا خوب نیس 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

من هفت ساله ساکن قمم یعنی بخاطر کارپدرم بود که اومدیم اینجاهم ازدواج کردم به نظرم واسه زندگی کردن عالیه فقط جای تفریحی به اون صورت نداره

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅