2777
2789
عنوان

تاپیک زنانه

281 بازدید | 37 پست

عزیزان یک شب خلبان بشید یه شب ملوان ،یه شب پرستار هر شب یه چیزی باشه خلاصه (فور فان)

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣

جان مادر نمي آيي..؟چين هاى پيشانى مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسيده كه نمى آيى..؟راستى مادر ،جايت خوب است؟دلت براى نوازشهاى مادرانه ام تنگ نيست كه نمى آيى؟يا اينكه منتظر شرايط بهترى تا وقتى ميايى همه چيز باشد و تو كم نداشته باشى؟...عشق مادر خانه ام سوت و كور است نميايى؟؟زبانم قاصر است نميايى؟نازنين فرشته مادر،خدا در نزديكى توست؟اگر ديدى يا صدايي از او شنيدى يا آن حوالى بودى خدا را حس كردى بگو مادرم، منتظر من است اجازه بگير و به درونم بيا😔🤰🏼🤰🏼
امشب لباس تیم یمن رو تن کنین 😂😂😂

😂

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
قضیه چیه؟؟؟ 

یه فایل صوتی از خانوم جلسه ای ها پخش شده ،میگه برای شوهراتون لباس خواب های متنوع بپوشید ،لباس خلبانی بپوشید بگید میخا باهم پرواز کنیم

بچه ها چرا این خرف اون بنده خدایی که اینو گفته رو سوژه کردین😑😑😑

خو مگه راهنماییتون کرده که برین طلاق بگیرین ؟ یا گفته برین دنبال فساد و فحشا ؟

عجبا

حالا چون خانم جلسه ای بوده باید مسخرش کنین🤔

اتفاقا خیلی حرف خوبی گفته برای گرم شدن روابط و بهتر شدن روابط زن و شوهر 👍

اگه زن و شوهر در جهت رضایت همدیگه تلاش نکنن که کم کم سرد میشن و منجر به خیلی از مشکلات میشه که بعدش به طلاق و خیانت و خیلی چیزای دیگه ختم میشه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خخخخ

ولی حرفای بدی نمیزنه

خیلی زنا فقط با همین ترفندها شوهرشونو مسخ میکنن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻