2777
2789
عنوان

تاپیک زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 37 پست
😂😂😂😂😂 وای عجب حرفی زده.. اینارو باید روانشناسا بگن نه اینا..

حرف خوب رو هر کسی میتونه بگه....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فایل صوتی از خانوم جلسه ای ها پخش شده ،میگه برای شوهراتون لباس خواب های متنوع بپوشید ،لباس خلبانی ...

لباس خواب دونه ای ۷۰تومنه از کجا بیاریم متنوعشو

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی
آره عزیزم.مثلا من شوهر کردم پرستار شدم😂😂😂اونم فقط شیفت شب😂😂😂

نه من دوست دارم خلبان شدم روزها پرواز کنم تا منظره ها رو از دست ندم😁

چشمام ضعیفه 😑شبا بشینم پشت رول،هواپیما رو میزنم تو کوهی،دره ای چیزی میترکه حیفه

من از بچگیم دوست داشتم خلبان بشم😎 یعنی وقتی شوهر کنم میتونم خلبان شم؟!!!🤗🤗🤗

تو خلبان چیه تو فقط شوهر کن خرجش دو تا تیکه لباس زیره که هرشب یه کاره ای بشی البته آرایش زیر شکم پرفسوری فراموش نشه

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
واقعا؟؟؟ الان شما در جهت رضایت همسرتون هر روز اینکارارو میکنین؟

بله مثلا امشب نونوا بودم فردا سبزی فروشم 😎مگه این شغل ها گناه کردن لباس مخصوص ندارن

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
پروفسوری😂😂😂😂😂😂

وای کیلیپی که پسرا مسخرش کردن دیدی