2777
2789
عنوان

زن پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازشوهرت باید ناراحت بشی  به فرض که اون خانوم گفته باشه وهرت چرا باید قبول کنه؟

به خانومه شماره اژانسومیدادی میگفتی شوهرم راننده شخصیتون نیس خانوم بفرمایید بااژانس برید دیگه هم از مغازه ماخرید نکنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
حس حمایتتون مارو کشته😐😐 نمیتونست تاکسی بگیره

شما خودتون یک زن هستین انصاف داشته باشید؛ اون وقت شب بره تاکسی بگیره

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
عزیزم زنی که میترسه نباید تا اون موقعه بیرون باشه

اون کاربر مرد هس

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ازشوهرت باید ناراحت بشی  به فرض که اون خانوم گفته باشه وهرت چرا باید قبول کنه؟ به خانومه شماره ...

عزیزم شوهرم لیزرکار چیزی نمیفروشه که ازش نخره. شوهرم هنگ کرده بود

اینقد بدم میاد تا یکی درد و دل میکنه زود جوگیر میشن مثبت نگرمیشن میگن خب حتما ترسیده نصف شبی... 

خب میتونس بگه شماره یه آژانس ب من بدین نه اینکه اینقد پررو که بگه منو برسونید تا فلان جا

🎉🎉🎉🎉
عزیزم زنی که میترسه نباید تا اون موقعه بیرون باشه

من آقا هستم, به شوهرتون اعتماد داشته باشید هیچ چیز بدتر برای یک آقا نیست که همسرش شک کنه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
نخندین ولی من معنیه کنتاک رونمیدونم،بعدشم من بودم نمیزاشتم شوهرم بره

اون کنتاک نیست کنتاکتِ...‌یعنی برخورد عزیزم

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
عزیزم شوهرم لیزرکار چیزی نمیفروشه که ازش نخره. شوهرم هنگ کرده بود

اها