سرشبی رفتم مغازه شوهرم دیدم یک زن که فامیل همسایه کناری شوهرم اومد گفت میشه منو تا ایستگاه اتوبوس ببرید یک لحظه هنگ کردم شوهرم تو رودبایسی بهش گفت باشه از مغازه که رفت بیرون اومدم کنتاک کنم شوهرم رفت بهش نمیتونم اعصابم خورد شد مردم چقدر پررو بی حیا شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خودتون یک زن هستین انصاف داشته باشید؛ اون وقت شب بره تاکسی بگیره
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
من آقا هستم, به شوهرتون اعتماد داشته باشید هیچ چیز بدتر برای یک آقا نیست که همسرش شک کنه
جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.