2777
2789
عنوان

سینم کوچیکه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 25345 بازدید | 109 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا هم ادم خب نظر داده میتونس با پروفایل خانوم بیاد و هرجی دلش میخواد بگه خب فضای مجازیه و طبیعی&n ...

اره واقعا وقتی نظرسنجیه همه پس میتونن نطر بدن

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
من نمیشناسمش اصلا،ولی حالا ایشون نه اما چنبار دیدم تااقا میاد همه بی احترامی میکنن بنظرم درست نیست

عزیزم اقایون خوب توسایت داریم ولی ایشون همش تواین تاپیکای رابطه جنسی وسایز اینوحضورپیدامیکنند

چ غلطی میکنی بیشخصیته بیشعور همش توتاپیکای اینجوری ولویی بی نامو.‌‌‌‌‌

از مدل صحبت کردنتون مشخصه که خیلی باشعورید

باشه ما بیشعور و تو با این طرز کلامت باااشعور

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
عزیزم اقایون خوب توسایت داریم ولی ایشون همش تواین تاپیکای رابطه جنسی وسایز اینوحضورپیدامیکنند

من نمیشناسمش کلا به اسمشون دقت نمیکنم 

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
گمشوبابا خودتو خوب جلوه نده همه تاپیکای این موضوعی ب عشق ناموست حضورداری ونظرمیدی

صلوات برفستین😂

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن
الان شما اقایی؟  چطور هنوز زنده ای؟    

زنده ام

ولی پای چشم کبوده..خیلی مشت خوردم و تازه فحش هم خوردم

یعنی ضرب به همراه شتم

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
الان شما اقایی؟  چطور هنوز زنده ای؟    

ایشون فقط تواینجورتاپیکامیاد وراجب سایز سینه ازکاربراسوال میپرس ونظرمیده البته درباره رابطم کاربر تاپیک زده بوداونجاهم نظرمیده پیشنهاد رابطه ارباب....😑😕😩

ایشون فقط تواینجورتاپیکامیاد وراجب سایز سینه ازکاربراسوال میپرس ونظرمیده البته درباره رابطم کاربر تا ...

خیله خب چقد حرص میخوری😁😂

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن