2821
2789
عنوان

سینم کوچیکه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 25319 بازدید | 109 پست

مردا همیشه ناراضین من یه خاستگار داشتم نفهم جلسه اول گف سینه تون بزرگه من بزرگ نمیخوام بایدتو دستم جا شه😐 حتی اومدم خونه نتونستم به مامانم بگم چرا جوابم‌منفی اعصابم خورد بودا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای حواسم نبود آقایین😐بربن بیرون من باخانوماکاردارم😑

اگر یک تاپیک مردونه باشه مطمئنا شما خانمها حتما حتما حتما سرک میکشید ببینید چه خبره

نگید نه که خودتون رو ضایع میکنید اگر منکر بشید

خب ما هم برای فضولی دور دور میکنیم

اما از اینها بگذریم یه نصیحت میکنم شما خانمها رو:

اینقدر برای رضایت آقایون بلا سر جسم و روحتون نیارید

مگه ما مردها برای رضایت شما خودمون رو به زحمت میندازیم و هی سایز عوض میکنیم

میگیم: همینه که هست

تازه سر نون در آوردن و خرجی دادن هم که وظیفه مونه سرتون منت میزاریم

شما انسانید نه بازیچه ی ما مردها

به خودتون احترام بزارید

ببخشید فضولی کردم

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
اگر یک تاپیک مردونه باشه مطمئنا شما خانمها حتما حتما حتما سرک میکشید ببینید چه خبره نگید نه که خودت ...

چ غلطی میکنی بیشخصیته بیشعور همش توتاپیکای اینجوری ولویی بی نامو.‌‌‌‌‌

اگر یک تاپیک مردونه باشه مطمئنا شما خانمها حتما حتما حتما سرک میکشید ببینید چه خبره نگید نه که خودت ...

من کاری ندارم که چرا اقایون نظر میدن ولی وقتی شما میرید تاپیک اقایون اونا اینطوری میکنن؟خب اینجا یه سایته وهمه میتونن بیان،لطفا بهم احترام بزاریم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
من کاری ندارم که چرا اقایون نظر میدن ولی وقتی شما میرید تاپیک اقایون اونا اینطوری میکنن؟خب اینجا یه ...

واقعا هم ادم خب نظر داده میتونس با پروفایل خانوم بیاد و هرجی دلش میخواد بگه خب فضای مجازیه و طبیعی 

عزیزم ایشون فقط توتاپیک زنا ودراین مساعل هست ونظرمیده

من نمیشناسمش اصلا،ولی حالا ایشون نه اما چنبار دیدم تااقا میاد همه بی احترامی میکنن بنظرم درست نیست

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن