2821
2789
عنوان

سینم کوچیکه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 25319 بازدید | 109 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا هم ادم خب نظر داده میتونس با پروفایل خانوم بیاد و هرجی دلش میخواد بگه خب فضای مجازیه و طبیعی&n ...

اره واقعا وقتی نظرسنجیه همه پس میتونن نطر بدن

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
من نمیشناسمش اصلا،ولی حالا ایشون نه اما چنبار دیدم تااقا میاد همه بی احترامی میکنن بنظرم درست نیست

عزیزم اقایون خوب توسایت داریم ولی ایشون همش تواین تاپیکای رابطه جنسی وسایز اینوحضورپیدامیکنند

چ غلطی میکنی بیشخصیته بیشعور همش توتاپیکای اینجوری ولویی بی نامو.‌‌‌‌‌

از مدل صحبت کردنتون مشخصه که خیلی باشعورید

باشه ما بیشعور و تو با این طرز کلامت باااشعور

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
عزیزم اقایون خوب توسایت داریم ولی ایشون همش تواین تاپیکای رابطه جنسی وسایز اینوحضورپیدامیکنند

من نمیشناسمش کلا به اسمشون دقت نمیکنم 

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
گمشوبابا خودتو خوب جلوه نده همه تاپیکای این موضوعی ب عشق ناموست حضورداری ونظرمیدی

صلوات برفستین😂

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن
الان شما اقایی؟  چطور هنوز زنده ای؟    

زنده ام

ولی پای چشم کبوده..خیلی مشت خوردم و تازه فحش هم خوردم

یعنی ضرب به همراه شتم

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
الان شما اقایی؟  چطور هنوز زنده ای؟    

ایشون فقط تواینجورتاپیکامیاد وراجب سایز سینه ازکاربراسوال میپرس ونظرمیده البته درباره رابطم کاربر تاپیک زده بوداونجاهم نظرمیده پیشنهاد رابطه ارباب....😑😕😩

ایشون فقط تواینجورتاپیکامیاد وراجب سایز سینه ازکاربراسوال میپرس ونظرمیده البته درباره رابطم کاربر تا ...

خیله خب چقد حرص میخوری😁😂

همیشه یک راز باش.....!!!!!!!!!                                          آن هم رازی کلافه کننده آدم ها به محض اینکه ازتو همه چیز بدانند ترکت میکن