2821
2789
عنوان

سینم کوچیکه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 25319 بازدید | 109 پست
خدایی تو سایت زنونه میاید حراقل شعورتونو حفظ کنین تو مسائل زنونه نیا  حداقل اومدی کامنت نزار م ...

من اصن اسمشونخوندم جوابشم دادم😥نمیدونستم مرده

چرا؟

هرکی بخوره بعدن میفهمه چیکار کرده 

من خودم تجربه دارم عرقشو خریدم روزی نصف لیوان با عسل میخوردم‌ وای نمیدونی چیشد هرروز پریود بودم با خونریزی وحشتناک تا اینکه دکتر گفت خاک تو سرت ک الکی چیز میخورید ۳ماه قرص جلوگیری خوردم تا پریودم مثل قبل منظم شد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عرق رازیانه خوردم صورتم وحشتناک جوش زد، باد کش سینه همراه با روغن خراطین و خوردن جوشانده یا عرق ر ...

این دستگاههای بادکش من شنیدم بعد از ترکش سینه رو افتاده میکنه.دوباره باید مثال بادکنکی بزنم.مثل بادکنکی که بادش کنی و بعد بادشو خالی کنی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
هرکی بخوره بعدن میفهمه چیکار کرده  من خودم تجربه دارم عرقشو خریدم روزی نصف لیوان با عسل میخورد ...

اره شنیدم قاعده آوره 

ولی از طرفیم هورمون زنونه رو تنظیم میکنه

متنفرم از سینه ببین بچه بودم تازه داشت رشد میکرد  ساعت ها ی گوشه می نشستم غصه میخوردم😐😐😐

اخه ببین واس من خیلی ضایس دوست دارم یکم پربشه حداقل ب هیکلم بیاد سینه خرکی نخواستم😑

پس چیکارکنم😣😢

برای من بعد شیردهی داغون شد ولی خب دیگه پذیرفتمش.باهاش کنار اومدم.ولی شما حتما بعد از بارداری حتما سایزت بیشتر میشه.یه راه دیگش اینه که خودت تپل بشی.دانه سویا رو هم من شنیدم ولی از عوارضش بی اطلاعم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من تنبلی تخمدان دارم..میتونم بخورم؟

اصلا نخور. یا حداقل ب دکترت بگو