۲ساله ازدواج کردم ولی سینه هام هنوزکوچیکن هیچ تغییری نکردن..ب نظرتون چیکارکنم؟؟دوست دارم یکم بزرگ بشن هم ازنیمرخ هم تمامرخ خیلی کوچیکیش توذوق میرنه..باسنم خوبه کلاهمه جای اندامم اندازس، قدم۱۶۶ وزنم ۶۰ولی سینه هام یه ذره س..کسی تجربه ای داره؟؟اگه چیزی میدونین کمک کنین خواهشا
من خودم تجربه دارم عرقشو خریدم روزی نصف لیوان با عسل میخوردم وای نمیدونی چیشد هرروز پریود بودم با خونریزی وحشتناک تا اینکه دکتر گفت خاک تو سرت ک الکی چیز میخورید ۳ماه قرص جلوگیری خوردم تا پریودم مثل قبل منظم شد.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای من بعد شیردهی داغون شد ولی خب دیگه پذیرفتمش.باهاش کنار اومدم.ولی شما حتما بعد از بارداری حتما سایزت بیشتر میشه.یه راه دیگش اینه که خودت تپل بشی.دانه سویا رو هم من شنیدم ولی از عوارضش بی اطلاعم
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚