2821
2789
عنوان

سینم کوچیکه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 25319 بازدید | 109 پست
نه عرق رازیانه داروی گیاهی محسوب میشه من خودم سه ماهه دارم میخورم واقعا تاثیرشو دیدم

واسه سینتون میخورین؟؟چقدبزرگ شدن؟؟اگه دیگه نخورین برمیگرده ب حالت اولیش؟؟

یکبارگفت میخوای واسه سینه هات بریم دکتر؟؟؟فهمیدم ازسایزشون راضی نیس😔حقم داره اخه ایناچیه من دارم نب ...

اگه گفته ،از خدا خواسته حرفش رو بگیر و برو پروتز کن .قبلش حتما مشاوره برو .برا منم پرتغالیه😭😭,ولی همسرم راصیه 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جلل الخالق کامنت آقایونو داشته باشین    

کدومه؟

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   
نه...به عنوان یک آقا بهت میگم برای خودت شخصیت قائل باش و به خودت ببال

به عنوان یک خانم احساس میکنم باید مشکل هورمونی داشته باشید

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
متنفرم از سینه ببین بچه بودم تازه داشت رشد میکرد  ساعت ها ی گوشه می نشستم غصه میخوردم😐😐😐

عزیزم

مثل یکی از دوستای من

اونم میگفت بدم میاد و از بچگی دوست نداشته

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....

من عرق رازیانه خوردم صورتم وحشتناک جوش زد، باد کش سینه همراه با روغن خراطین و خوردن جوشانده یا عرق رازیانه، من خیلی تحقیق کردم میگن دو سایز بزرگ میشه، الانم دنبال بادکش هستم بخرم

به عنوان یه خانم میگم بهتون , برا خودتون شخصیت قائل باشید حداقل تو همچین تاپیکایی نرید اینم نمیشه ینی ؟! حالا نظرتون محترم ولی زشته واقعا !!

خدایی تو سایت زنونه میاید حراقل شعورتونو حفظ کنین تو مسائل زنونه نیا 

حداقل اومدی کامنت نزار موزتو بخور برو اه

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر