2777
2789
عنوان

عکس بازی...

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 252 پست
[QUOTE=79058730]خخخ  ۲۷ 😁😁[/QUOTE جدی من فکر کردم 22باشی مجردی یا بازم حدسم اشتباه   &n ...

خخخ اره مجردم اما با یکی در ارتباطم 😄😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خخخخ یعنی با یکی در رابطه هستم

انشالله خوشبخت بشین

رابطه رسمی؟یا منظورت دوس پسره؟

دوس ندازی جواب نده خوشکلم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خوشبخت بشین رابطه رسمی؟یا منظورت دوس پسره؟ دوس ندازی جواب نده خوشکلم

سوال پیچ کردی که دخترمو 😐

عاطی بگو ببینم چیت میشه اون کس😬😬😬😬😬

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
انشالله خوشبخت بشین رابطه رسمی؟یا منظورت دوس پسره؟ دوس ندازی جواب نده خوشکلم

فداتم 

تا پای عقد رفتیم برج ۲ اما دقیقه ۹۰ بهم خورد چون خانوادم مخالفن اما هنوز در رابطه هستیم اما خانوادم فکر میکنن تموم شده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
سوال پیچ کردی که دخترمو 😐 عاطی بگو ببینم چیت میشه اون کس😬😬😬😬😬

ببین خودتم کنجکاوی دگه من راحت کردم همه رو😂😂😂

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
فداتم  تا پای عقد رفتیم برج ۲ اما دقیقه ۹۰ بهم خورد چون خانوادم مخالفن اما هنوز در رابطه هستیم ...

الهی عزیزم ان شاالله هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته و خوشبخت بشی

و قطعا خوش ب سعادت کسی ک شمارو داره😍

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
اره متشکلم ازت دوست خوبم

😊

چه عالی  ایشالا به عشقت برسی فدات شم       خوشبخت بشی دوست  عزیزم ...

فداتم عزیزم مرسی 😘😘😍😍

خوشبحالت یبار تمام بزار ببینمت چشاتم بزار 

میخوای تیکه تیکه بذار خودمون تو ذهنمون عین پازل میچینیمت😁

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ