2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عاشق کتاب خوندنم ..اما خيلي ناراحتم که خيلي کم کتاب ميخونم..هردوهفته ميرم کتابخونه کتاب ميگيرم اما يکيشم نميتونم تموم کنم..

چکار کنم بتونم وقت بيشتري برا کتاب بزارم 

کتابخونا ميشه راهنمايي کنين 

من از وقت های مرده بین مسیر کار و خونه استفاده می کنم، همین طور آخر شب ها حتی اگر شده فقط یک پاراگراف. مجلات رو هم معمولا همون موقع که می خرم تو مسیر برگشت، تورق می کنم و بعد یواش یواش هر مقاله رو با دقت بیشتر می خونم ولی اهل کتاب امانت گرفتن نیستم چون دوست ندارم برای مطالعه ضرب الاجل داشته باشم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تندخوانی یاد بگیر اگه بچه داری شبا که خوابن بخون از وقت های مرده استفاده کن نت کمتر بیا کارهاتو زود ...

دوتا بچه دارم کوچيکن صبح که از هفت بيدارن .شبم که زود ميخوابن تا وقت خواب خودم کلي کاراي عقب مونده رو بايد انجام بدم ..کاش مثل شام و ناهار بود که ادم مجبوره انجام بده .شايد اونجوري بيشتر وقت ميزاشتم 

دوتا بچه دارم کوچيکن صبح که از هفت بيدارن .شبم که زود ميخوابن تا وقت خواب خودم کلي کاراي عقب مونده ر ...

کتابای صوتی بگیر از گوگل یا کتابخونه های اینترنتی در حین کار کردن گوش بده با هندزفری

مثلا کتابخونه فیدیبو یا طاقچه وبقیه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز