2777
2789
عنوان

مالک و مستاجر!

464 بازدید | 51 پست

سلام دوستان یه سوال دارم!

مالک چند وقت قبل از موعد قرارداد باید به مستاجر بگه که میخواد رهن و اجاره رو زیاد کنه یا مثلا بلند بشید یا تمدید؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما قرارداد خونمون 20 دی ماه هست از یک ماه قبل منتظر بودیم دیدیم خبری نشد زنگ نزد که بگه تصمیمش چیه ما هم دیگه چیزی نگفتیم دیشب پیام داده که 20 دی موعد قرارداد تمومه!!!! یعنی 4 روز قبل از موعد قرارداد خبر داده!!!!!!  مگه میشه همچین چیزی؟؟؟؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
یک ماه قبل  بهتر بود خودتون زنگ میزدید  صاحبخونه اینجور فک کرده شما با همه شرایطش موافقی ...

آخه تا الان دیده بودم همیشه صاحب خونه زنگ میزنه !!!!!

ما قرارداد خونمون 20 دی ماه هست از یک ماه قبل منتظر بودیم دیدیم خبری نشد زنگ نزد که بگه تصمیمش چیه م ...

گلم شما باید خبر میدادین اگ قصد موندن نداشتین صاحبخونه ام یک هفته ب موعد نصف پولو میده الباقی ام موقع تخلیه