2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
پس نظرم عوض شد ب درک ک نمیان  توعم نرو  بی شخصیتا

شوهرمم دوست نداشت بره 

دتییش اومد خونمون گفت مادرت پشیمونه و اینا برین پیشش.اما من میگم اگه پشیمونه خودش بیاد من پول کرایه راه ندارم برم

خوشبخت ترین بدبختم 
شوهرمم دوست نداشت بره  دتییش اومد خونمون گفت مادرت پشیمونه و اینا برین پیشش.اما من میگم اگه پش ...

ب جز پشیمونی لال ک نیست یه تلفن کنه چرا واسط میفرسته

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل اینجاس  که بری خودت کوچیک میشی😳نری هم اونا واست حرف درمیارن😡ولی وقتی شوهرت میگه بریم به حرف اون احترام بزار برو ..وگرنه دوروزدیگه شوهرتو علیه خودت تحریک میکنن..ازینجور مادر شوهرا بترس

اصلانروبه هیچ وجه من ال وجو😂😂😂😂

شوهرمو چکارکنم اون ازم دلخوره ک تو چرا نمیخای باخونوادم رفتو امد کنی 

الان دوسالو نیمه عروسشونم هنوز یبارم نشده باهام خوب بحرفه همش تیکه میندازه بهم 

هروقتم رفتم خونشون منو با شوهرم دعوا انداخت

خوشبخت ترین بدبختم 
میگه روش نمیشه بعدم بزرگتره باید شما بری دست بوسی

وا یه زنگ زدن و حرف انداختن رو شدن نداره ک 

خوده همین شروع کننده صلحه

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
وا یه زنگ زدن و حرف انداختن رو شدن نداره ک  خوده همین شروع کننده صلحه

منم همینو.گفتم 

بعدم من مریض بودم باید ملاقاتم میومد اصلا من بدرک اصلا میومد با من حرف نمیزد یعنی نوشم براش ارزش نداشت ک بیاد.تازه نوه اولشم هست

خوشبخت ترین بدبختم 
منم همینو.گفتم  بعدم من مریض بودم باید ملاقاتم میومد اصلا من بدرک اصلا میومد با من حرف نمیزد ی ...

یا خدا آدم باور نمیکنه 

اگ فک میکنی آدمن اشکال نداره یبار برو ببین پشیموته واقعا یا ن 

واقعا خانواده شوهرای بعضیا ترسناکنا

باز خودت بیشتر میشناسیشون

من میشناسمشون میدونم الانم برم خونش محل بهم نمیده برا همین دوست ندارم کوچیک کنم خودمو.از ی طرفم نرم شوهرمو چکارکنم

خوشبخت ترین بدبختم 
من میشناسمشون میدونم الانم برم خونش محل بهم نمیده برا همین دوست ندارم کوچیک کنم خودمو.از ی طرفم نرم ...

اگ همسرت ارزششو داره برو توعم محله سگ نده 

چون این مسئله یجورایی با توجه ب شناخته خودت حل میشه

اگ همسرت ارزششو داره برو توعم محله سگ نده  چون این مسئله یجورایی با توجه ب شناخته خودت حل میشه

اره شوهرمو خیلی میخام خیلی مرد خوبیه و هوامو داره

خوشبخت ترین بدبختم 
اره شوهرمو خیلی میخام خیلی مرد خوبیه و هوامو داره

پس اگ دلش میخواد برو ولی هر رفتاری باهات شد همونجور باهاشون برخورد کن 

پس اگ دلش میخواد برو ولی هر رفتاری باهات شد همونجور باهاشون برخورد کن 

بخدا سختمه اصلا دلم سیاه شده ازشون.انقد ب خودمو خونوادن توهین کردن ک خدا میدونه😢😢😢

خوشبخت ترین بدبختم 
بخدا سختمه اصلا دلم سیاه شده ازشون.انقد ب خودمو خونوادن توهین کردن ک خدا میدونه😢😢😢

عجب 

ایشالا هرچی پیش میاد خوشی باشه برات