rakmehrnegar مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 عنوان دردودل | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست سلام بچه ها من با خونواده شوهرم مشکل دارم یعنی اونا با من مشکل دارن.الان یک ماهه زایمان کردم دیدن من ک هیچ دیدن بچمم نیومدن حتی زنگ نزدن تبریک بگن.حالا شوهرم میگه بیا ما بریم خونشون.اما من قبول نمیکنم چون باید اونا میومدن بنظرتون برم؟؟؟ خوشبخت ترین بدبختم 1397/10/17 | 15:36 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 پس نظرم عوض شد ب درک ک نمیان توعم نرو بی شخصیتا شوهرمم دوست نداشت بره دتییش اومد خونمون گفت مادرت پشیمونه و اینا برین پیشش.اما من میگم اگه پشیمونه خودش بیاد من پول کرایه راه ندارم برم خوشبخت ترین بدبختم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 شوهرمم دوست نداشت بره دتییش اومد خونمون گفت مادرت پشیمونه و اینا برین پیشش.اما من میگم اگه پش ... ب جز پشیمونی لال ک نیست یه تلفن کنه چرا واسط میفرسته خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
feri1817 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 587 مشکل اینجاس که بری خودت کوچیک میشی😳نری هم اونا واست حرف درمیارن😡ولی وقتی شوهرت میگه بریم به حرف اون احترام بزار برو ..وگرنه دوروزدیگه شوهرتو علیه خودت تحریک میکنن..ازینجور مادر شوهرا بترس
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 اصلانروبه هیچ وجه من ال وجو😂😂😂😂 شوهرمو چکارکنم اون ازم دلخوره ک تو چرا نمیخای باخونوادم رفتو امد کنی الان دوسالو نیمه عروسشونم هنوز یبارم نشده باهام خوب بحرفه همش تیکه میندازه بهم هروقتم رفتم خونشون منو با شوهرم دعوا انداخت خوشبخت ترین بدبختم
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 ب جز پشیمونی لال ک نیست یه تلفن کنه چرا واسط میفرسته میگه روش نمیشه بعدم بزرگتره باید شما بری دست بوسی خوشبخت ترین بدبختم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 میگه روش نمیشه بعدم بزرگتره باید شما بری دست بوسی وا یه زنگ زدن و حرف انداختن رو شدن نداره ک خوده همین شروع کننده صلحه خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 وا یه زنگ زدن و حرف انداختن رو شدن نداره ک خوده همین شروع کننده صلحه منم همینو.گفتم بعدم من مریض بودم باید ملاقاتم میومد اصلا من بدرک اصلا میومد با من حرف نمیزد یعنی نوشم براش ارزش نداشت ک بیاد.تازه نوه اولشم هست خوشبخت ترین بدبختم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 منم همینو.گفتم بعدم من مریض بودم باید ملاقاتم میومد اصلا من بدرک اصلا میومد با من حرف نمیزد ی ... یا خدا آدم باور نمیکنه اگ فک میکنی آدمن اشکال نداره یبار برو ببین پشیموته واقعا یا ن واقعا خانواده شوهرای بعضیا ترسناکنا خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 باز خودت بیشتر میشناسیشون خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 باز خودت بیشتر میشناسیشون من میشناسمشون میدونم الانم برم خونش محل بهم نمیده برا همین دوست ندارم کوچیک کنم خودمو.از ی طرفم نرم شوهرمو چکارکنم خوشبخت ترین بدبختم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 من میشناسمشون میدونم الانم برم خونش محل بهم نمیده برا همین دوست ندارم کوچیک کنم خودمو.از ی طرفم نرم ... اگ همسرت ارزششو داره برو توعم محله سگ نده چون این مسئله یجورایی با توجه ب شناخته خودت حل میشه خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 اگ همسرت ارزششو داره برو توعم محله سگ نده چون این مسئله یجورایی با توجه ب شناخته خودت حل میشه اره شوهرمو خیلی میخام خیلی مرد خوبیه و هوامو داره خوشبخت ترین بدبختم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 اره شوهرمو خیلی میخام خیلی مرد خوبیه و هوامو داره پس اگ دلش میخواد برو ولی هر رفتاری باهات شد همونجور باهاشون برخورد کن خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
rakmehrnegar مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 967 پس اگ دلش میخواد برو ولی هر رفتاری باهات شد همونجور باهاشون برخورد کن بخدا سختمه اصلا دلم سیاه شده ازشون.انقد ب خودمو خونوادن توهین کردن ک خدا میدونه😢😢😢 خوشبخت ترین بدبختم
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5257 بخدا سختمه اصلا دلم سیاه شده ازشون.انقد ب خودمو خونوادن توهین کردن ک خدا میدونه😢😢😢 عجب ایشالا هرچی پیش میاد خوشی باشه برات خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست