بچه ها من با خونواده شوهرم مشکل دارم یعنی اونا با من مشکل دارن.الان یک ماهه زایمان کردم دیدن من ک هیچ دیدن بچمم نیومدن حتی زنگ نزدن تبریک بگن.حالا شوهرم میگه بیا ما بریم خونشون.اما من قبول نمیکنم چون باید اونا میومدن بنظرتون برم؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چرا مشکل دارن چ بد وظیفشون بوده اونا بیان ولی بنظرم میری فقط دیدن بزرگترا بر ...
خیلی طولانیه من دوسال پیش نامزد کردم برام هیچی طلا نیاوردن گفتن وقتی ازدواج کردی میاریم بعد ازدواجم نیاوردن گفتن طلا گرونه نداریم منم گفتم عیلی نداره .اون کالاهایی ک باید شوهرم تهیه میکرد بذا ازدواج رو اونا ندادن یعنی گفتن شما بخرین ما پولشو میدیم هنوز ندادن منم تا خرخره رفتم زیر قرض با خونه مستاجری این همه درد سر باید پول اوناروهم بدم تو بد مخمصه ای انداختن منو شوهرمو ...خونشونم از خونه ما دوره ماشینم نداریم بریم باید ۵۰تومن کرایه ماشین بدیم ک بریم اما من ندارم ک بدم بااین همه قرضی ک برام درست کردم دستوبالم تنگه نمتونم برم الان ۴ماهه نرفتم اونا هم قهرن ک چرا نمیایین.