2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 44 پست
اصلا نروووو به هیچ وجه خودتو از ارزش ننداز که عادت میکنن لهت کنن

دقیقا... راست میگه... اگه بری فقط اجازه میدی بیشتر بهت بی احترامی وبی ادبی کنن. 

کاش یادبگیریم   از رو ظاهر همو قضاوت نکنیم.. 

نرو. اگه بری واسشون عادی میشه و به کاراشون ادامه میدن

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نرووووووو برای وا دادی همیشه باید تسلیم بشی 

با شوهرت تو بر فضای  صمیمی خوب حرف بزن و.توقعاتتو بگو . دعوا نکنید فقط لطفا

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

نرواصلاخوت وبچه کوچک نکن

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

مشکل اینجاس  که بری خودت کوچیک میشی😳نری هم اونا واست حرف درمیارن😡ولی وقتی شوهرت میگه بریم به حرف اون احترام بزار برو ..وگرنه دوروزدیگه شوهرتو علیه خودت تحریک میکنن..ازینجور مادر شوهرا بترس

خب چرا مشکل دارن  چ بد  وظیفشون بوده اونا بیان  ولی بنظرم میری فقط دیدن بزرگترا بر ...

خیلی طولانیه من دوسال پیش نامزد کردم برام هیچی طلا نیاوردن گفتن وقتی ازدواج کردی میاریم بعد ازدواجم نیاوردن گفتن طلا گرونه نداریم منم گفتم عیلی نداره .اون کالاهایی ک باید شوهرم تهیه میکرد بذا ازدواج رو اونا ندادن یعنی گفتن شما بخرین ما پولشو میدیم هنوز ندادن منم تا خرخره رفتم زیر قرض با خونه مستاجری این همه درد سر باید پول اوناروهم بدم تو بد مخمصه ای انداختن منو شوهرمو ...خونشونم از خونه ما دوره ماشینم نداریم بریم باید ۵۰تومن کرایه ماشین بدیم ک بریم اما من ندارم ک بدم بااین همه قرضی ک برام درست کردم دستوبالم تنگه نمتونم برم الان ۴ماهه نرفتم اونا هم قهرن ک چرا نمیایین.

خوشبخت ترین بدبختم 

اصلانروبه هیچ وجه من ال وجو😂😂😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
مشکل اینجاس  که بری خودت کوچیک میشی😳نری هم اونا واست حرف درمیارن😡ولی وقتی شوهرت میگه بریم به ...

مادرشوهرم خییییلی بده 

اما دلم خیلی درد داره ازشون انقد بلا سرم اورده ک اگه بگم مختون سوت میکشه 

خوشبخت ترین بدبختم 
خیلی طولانیه من دوسال پیش نامزد کردم برام هیچی طلا نیاوردن گفتن وقتی ازدواج کردی میاریم بعد ازدواجم ...

پس نظرم عوض شد ب درک ک نمیان 

توعم نرو 

بی شخصیتا

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست