2789

منم باامپول فشار زایمان کردم البته کیسه ابم توهفته سیوهشت ترکید امپول عضلانی که نیست توسرم میریزن کم کم میره توخونت بعدشم واسه من دوانگشت باز

شده بود همه زنهاباامپول فشار زایمان میکنن دیگه ما کهدالان مث زنای قدیمی دردونمیتونیم توخونه تحمل کنیم میریم بیمارستان اوناهم برای کمک بما امپول فشارنیزنن تا راحتتر زایمان کنیم من ازاول بادردشدید زایمان نکردم والله کم کم شروع میشه وتااوجش میرسه وقتی هم زورت بگیره دیگه دردومتوجه نمیشی باتموم وجودفقط زور میزنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سر زایمان همش میترسیدم پی پی کنم به ماما هم گفتم ترسم اینه بهم شیاف زدن که قبل شروع زایمان پی پی ...

اصلان إشكالي نداره خيلي اتفاق ميوفته 🙏💐💐💐💐

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
منم اخه نمیخواستم استارتر بترسه  ممکنه مجبور شن بهش امپول رو بزنن میدونی که چی میگم

میدونم عزیزم😱من ساعت ۹ صبح بستری شدم سوزن فشار زدن ۵ عصر پسرم بدنیا اومد

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
منم باامپول فشار زایمان کردم البته کیسه ابم توهفته سیوهشت ترکید امپول عضلانی که نیست توسرم میریزن کم ...

اخه اونذوز یه خانمه خودش دردش گرفته بود زایمانش راحت بود فقط دوبار جیغ زد

ممنون روش دوم رو حالت ابستادش رفتم ینی دست به میزگرفتم وپامو خم کردم 

همش رو آروم آروم انجام بده فقط مواظب باش نخوري زمين يا ديدي خسته شدي وَيَا دردت گرفت استراحت كن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
ولی من بعید میدونم بااین چیزا باز بشه

واسع عمم که جواب داد ساعت2ظهر انجام داد ساعت5عصر دردش گرفت تا 8نبردیمش رفت حمام ابگرم و شوهرش یکمی کمرشو ماساژداد تا ساعت11ونیم رفتیم بیمارستان 1و 10دقه هم بچش دنیا اومد

واای توروخدا این راهنمایی ها چیه میکنین ادم سرش شاخ در میاره اگ قراربود بچه ب مالیدن یک نقطه بدنیا ...

عزيزم اينايي كه من گفتم بعلاوه ماليدن نوك سينه همشون بر أساس علم هست و تحريك هورمونها