2789
اصلا.حالا تو چرا ناراحتی

چون تو داري اطلاعات غلط ميدي😁😁😁

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ضمنا چرا از دکترت یا ماما نخواستی دهانه رحمتو تحریک کنه ؟معمولا این کارو میکنن اینم میتونی یک روز به تاریخ زایمان یا دو روز بعدش انجام بدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چون تو داري اطلاعات غلط ميدي😁😁😁

.اطلاعات در مورد زایمان نبود در مورد یه شخص بود.بعدشم خوده استاتر گفت که دکترم نگفته ماما گفته.پس تو انقدر ناراحت نشو راحت باش.مثلا میخوای بگی که فقط خودت اطلاعات دقیق و درست میگی😅😅😅😅

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
من رقصیدم البته اروم شبش ابریزش داشتم دیگه ترسیدم 

بعد اونوقت ابریزش داشتی ول کردی بیخیال ؟😐نمیگی هی چک چک بره بچه بیوفته به خشکی ؟دم اومدنی ؟اگه واقعا اب کیسه هست باید پیگیر میشدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بعد اونوقت ابریزش داشتی ول کردی بیخیال ؟😐نمیگی هی چک چک بره بچه بیوفته به خشکی ؟دم اومدنی ؟اگه واقع ...

رفتم زایشگاه سونو هم انجام دادم گفتن چیزی نیست

پد میذارم که اگه خیس شد باز برم

هردوروز نوارقلب میگیرن ازم

.اطلاعات در مورد زایمان نبود در مورد یه شخص بود.بعدشم خوده استاتر گفت که دکترم نگفته ماما گفته.پس تو ...

موضوع دكتر يا ماما نيست موضوع مسخره كردن در مورد چيزي كه نميدوني و اطلاعات غلطي هست كه داري ميدي 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
رفتم زایشگاه سونو هم انجام دادم گفتن چیزی نیست پد میذارم که اگه خیس شد باز برم هردوروز نوارقلب میگ ...

ایشالا سلامت زایمان میکنی فقط یادت باشه بعد فول شدنت حالت هات از درد و انقباض به زور تبدیل میشه ببخشیدا شبیه دست به اب شماره 2 هر وقت اونجوری شد باید حس کنی همون کارو بکنی و دقیقا همون زمان زور بزنی با نفس عمیق سعی کن صدا از خودت نیاری بیرون فقط حبس کنی و زور بزنی شکمتم خم کنی به پایین این خیلی مهمه نگران دستشویی کردنتم نباش اونها جلوشو میگیرن دستمال میزارن برات که نیاد بیرون 

موضوع دكتر يا ماما نيست موضوع مسخره كردن در مورد چيزي كه نميدوني و اطلاعات غلطي هست كه داري ميدي&nbs ...

کسی که اینجور حرف بزنه لیاقتش مسخره کردنه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
ایشالا سلامت زایمان میکنی فقط یادت باشه بعد فول شدنت حالت هات از درد و انقباض به زور تبدیل میشه ببخش ...

اصلان نگران دستشويي كردن نباشيد چون يه مسيله عاديه 💐🙏🙏

داروی اکسی توسین که در اصطلاح یک هورمون عاشقانه می باشد اكسيتوسین با افزایش غلظت کلسیم داخل سلولی، انقباض عضله صاف رحم را تحریک و به این ترتیب با تقلید انقباضات طبیعی، سبب القاء زایمان و کند شدن موقت جریان خون رحم می شود. در این شرایط شدت و وسعت انقباضات رحمی افزایش یافته و منجر به اتساع و محو شدن غشاء دهانه رحم می گردد و باعث زايمان ميشود و اين همان آمپول فشار معروف هست كه نام دارو سنتو يا اكسي توسين هست ،چون نميدونم چيزي رو قرار نيست مسخره يا كلان بگم غلطه

کسی که اینجور حرف بزنه لیاقتش مسخره کردنه

حتمان داري درست ميگي از نظر خودت 👌🏻👌🏻☺️