2789
نه گفت امپول فشار همون هورمون عشق هست که بابغل وبوسه ترشح میشه دوهفته اخذنزدیکی ممنوعه

آمپول فشار همون هورمون عشقه😂😂😂😂😂😂چه دکترا ماشالا باسوادی مدرکش از کجا گرفته.کدوم شهرید؟؟؟؟😃😃😃😃😃😃

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردش زیادتر بود؟؟

نمیخوام بترسونمت و اصلا هم بهش فکر نکن.خیلی خیلی خیلی

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
آمپول فشار همون هورمون عشقه😂😂😂😂😂😂چه دکترا ماشالا باسوادی مدرکش از کجا گرفته.کدوم شهرید؟؟؟؟😃😃 ...

شما مطمئني بيسواد بوده؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اولا امپول فشار رو اون اصل کاری رو فرتی نمیزنن اول دوز کم میزنن جواب نده دوز اصلی و بیشتر تو چند مرحله چون اگه بخوان یهو وارد بدن کنن رحمو پاره میکنه بنابراین نترس دوز اول با نهایییه خیلی فرقشه شک نکن با همون دوز اول میزایی سوای اون هوا سرده عزیزم تو خونه کلی ورزش میتدنستی بکنی تو موعدش که کمکت کنه مثل بشین پاشو رو زانو نشستن و باز کردن زانو از هم گربه ای رفتن دست به دیوار زدن کمر قر دادن و چپ و راست رفتن رو توپ نشستن رو مبل لبه نشستن و پا باز کردن از هم و به پایین کمی خم شدن به همین سادگی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چمیدونم والا البته اینو ماما گفت خود دکترم که هیچی نمیگه

آها پس بگو ماما

این چیزمیزهای خوردنی و دوددی رو اصلا مصرف نکن چون ممکنه به جفتت درصد زیاد و تکرارشون اسیب بزنه خدایی نکرده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خدا به داد ما با اين حجم از خرد و همه چيز دوني برسه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك