2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 48 پست
تو شهر ما حتی بیمارستان خصوصی هم نمیزارن همسرت بیاد  زایمان تو اب و این چیزا هم نداریم متاسفان ...

عزیزم من ایران نیستم بخاطر همین شوهرم کنارمه ولی خو با این چیزی که شنیدم دودل شدم کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میگن قبلش تخلیه میکنن ازشون درخواست کن و قبلش از دکترتم بپرس عزیزم اونا خودشون میفهمن ک نگاه ...

بنظر شما اگه یه هفته قبل از زایمان همش سوپ یا غذاهای آبکی بخورم بهتر نیست

خودم سخته من امشب شنیدم اینقدر اذیتم اگه واقعا این اتفاق بیفته چی؟

خودتو بزن ب بیخیالی راستش من نمیدونم این اتفاق برام افتاد یا ن ولی درکل اصن دلم نمیخاس شوهرم کنارم باشه....

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
عزیزم من ایران نیستم بخاطر همین شوهرم کنارمه ولی خو با این چیزی که شنیدم دودل شدم کلا

خب دیگ بهتر،اصلا چیزی نیست ک نگرانش باشی

منم اوایل ترسیدم و خجالت اما بعدا دیدم اصلا یه چیزه کاملا عادیه توی زایمان طبیعی و اصلا خوده آدم نمیفهمه و خیلی سریع هم تمیز میکنن

ن اصن اینکارونکن ازهمه گروهای غذایی باید بخوری ولی حجم کم بخور

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم

نبابا ضعیف میشی بخدا الکی داری خودتو میترسونی چون اصلا متوجه نمیشی نهایتا دوشب قبلش غذای سبک بخور

نبابا ضعیف میشی بخدا الکی داری خودتو میترسونی چون اصلا متوجه نمیشی نهایتا دوشب قبلش غذای سبک بخور

امیدوارم اینم حل بشه واقعا چجوری من خنگ تا حالا این قضیه رو نشنیده بودم