2777
2789
عنوان

چرا هیچ دوستی ندارم .خیلی دلم برای دوست ای قدیمی تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 25 پست
مادرم یکی دوتا دوست خیلی صمیمی داره که خیلی به درد هم میخورن واقعا بهشون حسودیم میشه .گاهی احساس میک ...

منم خواهربزرگم ادم بسیار خشک و سردیه ولی چندتا دوست فوق العاده صمیمی داره اونوقت من که میگن کانکشنم قویه باهمه زود هم فاز صمیمی میگیرم نمیتونم یه دوست داشته باشم فکر میکنم به این دلیل که من همش از فاش شدن رازام میترسم میگم نکنه با کسی دردودل کنم اونم بهبقیه بگه اینجوری میشه که حرفام تا ابد توسینم میمونه و نمبتونم باکسی صمیمی بشم

منم خواهربزرگم ادم بسیار خشک و سردیه ولی چندتا دوست فوق العاده صمیمی داره اونوقت من که میگن کانکشنم ...

منم دوسه تا داشتم ولی همشون سر بعضی مسائل تموم شدن الان سه سال میشه ک دوست صمیمی ندارم .امیدوارم خدا یدونه خوبشو سر راهمون بزاره😚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متسفانه ازدوستای صمیمیم دورم وقتی ازدواج کردم ازهمشون دورشدم..دوسال گزشته هنوزم بهشون فکرمیکنم باهم ازطریق اینستا واین چیزا درارتباطیم ولی هیچی ب دیدنشون ودردودل کردن بادوستات نمیرسه😔

بنظر منکه اصن دوست صمیمی الان خیلی کم پیدا میشه..مثلا همین امروز من از صمیمی ترین دوستم ناراحت شدم😔

عکس منو رو پروفایلش گذاشته و من بهش گفتم که همسرم دوسنداره عکسمو تو فضای مجازی بذارم با کلی معذرت خواهی...در جوابم گفت شوهر تو اگر خیلی بارشه چرا نمیگه چادر بپوشی ...با مانتو میگردی همه میبیننت بد نیس اونوقت عکست رو پروفایل من بده😔

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚