2777
2789
عنوان

مامانا كمك

69 بازدید | 13 پست

پسرم روز و شبشو گم كرده،٢ ماهشه،اوايل خوب بود شبا ميخوابيد،دو هفته است شبا بيداره روزا ميخوابه،تازه الان سرحال ميشه،شكمش كار ميكنه و بازي ميخواد،منم الان در حال مردنم از خستگي،چكار كنم؟تا كي اينطوريه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پسر من تا3ماهگی اینطور بود یعنی قیافم شبیه دراکولا شده بود الان 5ماهشه خیلی خوابش خوبه خداروشکر شبا تاصبح میخوابه فقط 2بار واسه شیر خوردن بیدار میشه

همه ی دنیای من پسرمه  
خخخخ معمولا تا 4ماهگی همینه ولی شما روزا سر گرمش کن بازی کن نزار بخوابه کم کم درست میشه نگران نباش

بخدا امروز هر كاري ميكردم بلند نميشد،شيرم همونطور خواب ميخورد

تو تنها نیستی اسی جون منم همینم تازه یدونه۲/۵ساله شیطونم دارم که روزا اون نمیذاره بخوابم کلا جنازه ...

خستگیتون رو از تهه قلب درک میکنم،ادم دلش لک میزنه واسه یه خواب بدون استرس

خستگیتون رو از تهه قلب درک میکنم،ادم دلش لک میزنه واسه یه خواب بدون استرس

واقعا همینطوره بعضی وقتا راه که میرم انگاری چرت میزنم پاهام بیجون میشه،

چه انرژی مثبتی دادی بهم درگم کردی،پیامت حالمو خوب کرد  کمتر کسی پیدا میشه تینجور مواقع ادمو درک کنه🙏🏻😣

امیری حسین و نعم الامیر
واقعا همینطوره بعضی وقتا راه که میرم انگاری چرت میزنم پاهام بیجون میشه، چه انرژی مثبتی دادی بهم درگ ...

قربونت عزیزم

میگذره این روزا،ولی داشتن کمک خیلی خوبه،من که نداشتم،سعی کن وقتی میخوابه تو هم بخوابی هر چند نمیشه چون شیر میخواد،چشم به هم بزنی بزرگ میشه،یه کم به خودت روحیه بده،یکسره تو خونه نمون که کلافه میشی،اگ میتونی بزارش پیش کسی برو بیرون یه دوری بزن حال و هوات عوض میشه،انرژی هم میگیری

هیچ کاری نکردم خوش خوابشو تنظیم کرد همه بچه ها باید خودشون بخوابن وگرنه یه نوزاد نمیتونی بزور بیدار ...

دقيقا عصري به زور بيدارش كردم انقدر گريه كرد كه مجبور شدم باز بخوابونمش