2777
2789
عنوان

تولد نحس

1630 بازدید | 37 پست

تولد پدرشوهرم بود امشب 

از ظهر اونجام 

تا شب ک شوهرم اومد 

خوب بود باهام 

خونه خواهرشوهرم و خونه جاریم هم تو اون طرف حیاط خونه پدر شوهرمه 

شوهرم اینا داشتن کباب درست میکردن تو حیاط 

من تو‌خونه بودم بعد شوهرم هزاررررر بار جاریمو صدا کرد ک مثلا عسسسسل اینو بیار عسل ذغال بیار واسه قلیون عسل ورق بیار عسل عسل عسل بخدا یبار سه بار پشت هم صداش کرد من تو اشپزخونه بودم صداشو میشنیدم 

باز سری بعد موقع شستن ظرفا شوهرم داشت سفره پاک می‌کرد من وسط اشپزخونه بیکار وایساده بودم یهو گفت عسل یه پیش دستی بیار !!!!! 

به نظرتون این رفتاراش جای تذکر نداره 

بخدا کل شب یبار اسمم رو صدا نزد 

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا حرفایی میزنیا ..حالا اگر صداتم میزد میگفتی منو هی صدا میزد از کت و کول انداختم و جاریمو یه بارم صدا نزدند و خانومانه نشسته بود ..نخواسته کار بعت بگه خسته بشی جاریتو صدا زده

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
بخدا خیلی رفتارش تو ذوق میزد همش فک میکردم بقیه جی فکر میکنن پیش خودشون 

نه بابا بهتر بزار اون کار کنه، اینقدر حساس نباش 

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

خوبه که همه ی کار هارو به اون گفته تو خسته نشی 

برادر شوهر منم یه جا باشیم همش به من کار میگه به زنش کار نمیگه زنش میگه تو لاغری سریع کار میکنی به خاطر هون بهت کار میگه وگرنه من چاقم طول میکشه براش کار انجام بدم 😂😂😂

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔