2821
2789
عنوان

غذا های جدییید

372 بازدید | 39 پست

سلام خانوما

من چندوقته از غذاهای تکراریمون خسته شدم و دنبال غذاهای جدید میگردم

میشه غذاهای محلی تون رو معرفی کنید که همه یاد بگیریم و تنوع بدیم؟ 

چندروز پیش یه خانومی یه غذا حاضری دستورشو توضیح دادن امروز عصر درست کردم خیلی چسبید😂 

لطفا غذاهای حاضری که به درد شام هم میخورن بگید مررررسیییی😘😘😘

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

پیاز داغ کن ربع وتخم مرغ بزن😀😀یک حالی میده😆

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوراک جیگر مرغ ب روشی ک میگم درس کنی انگشتاتم میخوری برا شام و‌ناهارم خوبه

بگو

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
پیاز داغ کن ربع وتخم مرغ بزن😀😀یک حالی میده😆

ارهه باحال میشه ما بدون ربشو میخوریم بهش میگیم کوکو پیاز😂حالا بعدش میشه کوکو پیاز ربی

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

ارهه باحال میشه ما بدون ربشو میخوریم بهش میگیم کوکو پیاز😂حالا بعدش میشه کوکو پیاز ربی

عه پس اسمم داره😆ازاین به بعد کلاس میزارم😀

این چیه

چیکن  ش بهتره

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
2823
2791
2779
2792