2777
2789
عنوان

غذا های جدییید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 39 پست

من عدای سریع ام تخم مرع نیمرو با یک پنیز گودا روش

پنیر گودا خالی هم لای نون تست خیلی دوست دارم🤗

از سریع هام دیگه...سیب زمینی پخته با شیر و کره و نمک...پوره

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خورشت لوبیا سفید چجوریه؟

گوشت ابگوشتی با استخوان رو با یه پیاز و دنبه و لوبیا سفید بزار بپزه کمی زردچوبه میزنیم زیاد بزنی تلخ میشه بعد میزاری جوش بیاد وقتی جوش اومد یه کف روش میاد اونو بگیر دور بریز اونوقت ابگوشت شفافی داری نگرفتی هم چیزی نیست بعد پخت یه سیب زمینی کوچک درونش میندازی با دارچین و نمک اصلش دارچینه مه محشرش میکنه اگر ابگوشتی خواستید بخورید اندازه خودتون اب ابگوست رو بذارید اگر با پلو شوید میخورید بزارید اب ابگوشت کم بشه به هیج وجه رب و ترشی نزنید .

من دنبه رو با یه پیاز خام رنده میکنم و له میکنم درونش میریزم به هیچ وجه بوی دنبه نمیگیره این فوت کوزه گریشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
نه نشنیدم عزیزم. میشه بگی چجوریه

اولی ک مبخوای شرو کنی الو بخارا دومشت متوسط میذاری تو ظرف اب تا نرم شه بعد میای پنج شیش تا ران مرغ و میذاری بیست دقیقه بجوشه با پیاز ، ابشو کم بریز ک سه ساعت پختن مرغ طول نکشه

بعد پیازداغ میکنی چهارتا پیازمتوسط 

پیازش زیاد باید باشه بعد ک طلایی شد ادویه زردچوبه و فلفل سیاه و نمک ب اندازه ی معمول میزنی بعد ظرفشو میذاری کنار  مرغاتو ک نیم پز شد تو ی ظرف دیگ سرخ میکنی ک طلایی بشه روغنشو کم بریز بعد ازون پیازداغا نصفشو بهش اصافه میکنی اب سه چهار لیوان میریزی درشو میذاری چهل دقیقه بجوشه بعد چهل دقیقه درشو برمیداری الو هارو ی سر تفت کوچیک میدی ک له نشن میریزی تو قابلمه درحال جوش  مرغا

بعد زعفرون اب کرذه اضافه میکنی اندازه ی پیاله پررنگ بعد بقیه پیازداغارو اضافه میکنی و درشو میذاری بیست دقیق بجوشه 

اگ ترش دوس داری ک همینجور تمومه اگ ملس دوس داری ی قاشق شکر بریز تو قابلمه 

تموم

اینقد خوشمزه س ک نگو

این غذا رب نداره