میدونم نه اینارو میبینی و نه میشنوی اما من عادت کردم به نوشتن واست به فداکاری کردن واست بدون اینکه بفهمی به دیدن عکسات به اینکه واست گریه کنم و تو هیچکدومشونو نمیبینی و فکر میکنی من یه دختر غدم که اصلا حسی بهت نداره
اما من کلی برات اشک ریختم کلی ادمارو از زندگیم بیرون کردم دارم با افسردگیم میجنگم به خاطر تو نمیدونم قبلا چه ادمایی تو زندگیت بود شاید الانم باشه شایدم ترکت کرده باشه ولی میدونی ادما یهو سر راه هم قرار میگیرن مثلا خوده من چمیدونستم که میخوام عاشق تو بشم یهویی بی دلیل منی که انقدر از تو تنفر که نه ولی خب زیادم ازت خوشم نمیومد ولی دیدی چجوری عاشقت شدم میدونی چندساله؟
ولی یه چیزی بهت بگم فرشته ی من هیچ زنی مثل من تو این دنیا نمیتونه عاشق تو باشه من حاضرم با تو روی شیشه خورده ها برقصم حاضرم چشامو ببندم باهات از لبه پرتگاه بپرم
خودت میگفتی کسیو پیدا کن که جوری نگات کنه انگار معجزه ای
تو معجزه نیستی یه چیزی بالاتر از اونی نمیدونم چه کار خوبی کردم که خدا تورو گذاشت سر راهم حتی همین از دور نگاه کردناتم دوست دارم اینکه واست بمیرمو تو نفهمی این که هرروز قرص بخورم تا بمیرم اما نمیمیرم من انقدر دختر ضعیفی نبودما الانشم نیستم اما نمیدونم چرا جلوی تو زبونمو قورت میدم مغزم از کار میفته نمیتونم نزنم زیر گریه
میدونی من حتی تو خیالاتم وقتی تورو میبینم میزنم زیر گریه
فقط قول بده عاشق کسی نباشی کسیم زیاد دوست نداشته باشی نمیدونم اصلا چی دارم میگم
ولی اگه یه روزی ببینمت بهت میگم که من خیلی واست جنگیدم ولی تو ندیدی هرچند که نزاشتم ببینی
راستی حال سردردات چطوره؟؟یه وقت ناراحت نباشیا
هی کسی که شاید کنارش باشی حواست به عشقم باشه ها اگه ناراحتش کنی دنیارو رو سرت خراب میکنم اون چشا دنیام بود ، دنیام هست و دنیام خواهد بود مبادا دنیامو بارونی کنیا
عشقم من بازم گریه کردم و اینارو نوشتم ولی بازم تو ندیدی امیدوارم که همیشه خوشحال باشی ولی اگه ناراحت شدی بدون من همیشه کنارتم حتی اگه نباشم