2821
2789
عنوان

عشق من🙂💓

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احساستو بهش بگو خلاص ..اینطوری پاش نمون..یا ۰باش یا ۱۰۰..کاری که من کردمو تکرار نکن..من تمام خواستگا ...

منم رد کردم همشونو 

من حتی تو اینستاگرامم فالوش نمیکنم فکر کن در این حد میترسم 

چرا ازم هی فرار میکنه من خسته شدم 

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
چندساله دوسش داری؟از طرف اونم محبتی دیدی،؟

۳ ۴ سالی میشه فکر کنم 

اون خیلی خوبه دیدم ولی اخرین باری که دیدمش دعوا کردیم باهم البته اون ساکت بود من فقط حرف زدم 

منم رد کردم همشونو  من حتی تو اینستاگرامم فالوش نمیکنم فکر کن در این حد میترسم  چرا ازم ...

چطوری ازت فرار میکنه ؟جاهایی که هستی نمیمونه؟

همشه اونجوری که ما فکرشو میکنیم نمیشه
عاشقی خیلی خوبه ولی وقتی کنارم باشه خدا اصلا منو دوست نداره این همه سال واسش جنگیدم چرا بهمزنمیده او ...

ینی هیچی یه روز به بهانه انتخاب رشته با کشیدمش خونه دختر خالم البته دختر خاله اصلا از حس من خبر نداشت خداخواست انگار، بعد اونجا دیگه حسم بهش عادی بود دیگه عاشقش نبودم...باورت میشه من هر وقت میدیدمش نزدیک بود قلبم از عشقش کنده بشه و غش کنم ولی یه دفه نمیدونم چی شد

خدایا اصلا ازت توقع نداشتم اصلا  
چطوری ازت فرار میکنه ؟جاهایی که هستی نمیمونه؟

نه اگه باشم که هست ولی بعد یهو فرار میکنه نزدیک نمیاد یهو میره تو خودش یهو مظلوم میشه اون چشاش و میره

ینی هیچی یه روز به بهانه انتخاب رشته با کشیدمش خونه دختر خالم البته دختر خاله اصلا از حس من خبر نداش ...

خیلی خواستم فراموشش کنم من نمیشه اصلا 

بنظرم فرارش شاید از رفتارای خوداگته شاید تندی  یا جدی هستی پسرا دنبال ی نخن تا برن تهش شاید خودت داری درارو ب روش میبندی شاید فرارش ب این دلیله اروم باش و افکار منفیتو بریز دور انقد نگو شاید نخواد ازم بدش میاد اینا رو بریز دور باید قوی باشی 

من بعد از گذر از رنج ها قوی تر خواهم شد💔دردی که مرا نکشد قوی ترم خواهد کرد