2777
2789

دکتر کیه جواب خانوم رو بده

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه سونوگرافی شکمی از رحم و تخمدان بده ببین چه خبره

یه آزمایش تیرویید و هورمونی هم بده

بعد برو دکتر زنان که علت یابی کنه مشکلت رو

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بری دکتر بگی پریودم چند ماهه بهم ریخته اول برات سونوگرافی رحم و تخمدان مینویسه اونم مشکلی نشون نده احتمال زیاد یا آزمایش هورمونی برات مینویسه یا مثل من گفت تنبلی تخمدان داری متفورمین و دیان نوشت

معاینه داخلی نیاز نیست ؟؟؟ من میترسم معاینه داخلی بشم نمیرم 😐

برای من تا حالا نبوده

نمیدونم

فقط دقت کردم خودم هر موقع وزنم میره بالا تاخیر پریود دارم کلا باید وزنم رو روی ایده آل نگه دارم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مال منم اصلااااا منظم نیست. ... یکی دوساله ولی از ترس معاینه داخلی نمیرم. .... ممنونم از پاسخت 😍

منم بدم میاد از معاینه 

خواهش میکنم گلم 😘😘😘

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

مجردی یامتاهل؟

من مجردم و همین اتفاق برام افتاد 

کلاً دوره های عادتم ۴۷ روزه بود 

لاغر کردم تا دوره هام ۴۳ روزه شد دکتر هم رفتم بهم متفورمین دادتا ناشتا بخورم الان دوره های عادتم ۳۸ روزه شد

سونوی داخلی نشدم فقط سونوگرافی از روی شکم بود که کیست نبود و تنبلی تخمدان شدید بود

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
سرچ کردم یکی از دلایل بی نظمی کیست واسه همین میترسم

نه بابا کیست که درد داره در حد شدید. .... من مجردیم کیست داشتم یعنی دردهای آنچنانی که نمیتونستم صاف کنم کمرمو. ....

ناچارا عمل کردم کیستمو. ..... بازم برو دکتر. ... منم باید برم نامنظمی دارم زیااااد. ...